Lớp 6

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần Hưng Đạo

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo do Ôn Thi HSG tổng hợp và biên soạn. Tài liệu bao gồm các dạng bài tập khác nhau, tổng hợp các kiến thức đã học. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em ôn tập thật tốt cho kì thi học kì 2 sắp tới. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 6

TRƯỜNG THCS TRẦN HƯNG ĐẠO

1. Đề số 1

A> PRONUNCIATION: ( 1 m)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1.   A. my                    B. country                  C. family                     D. every

2.   A. house                B. about                      C. country                   D. Our

3.   A. big                 B. time                           C. sister                    D. family

4.   A. doors                B. lamps                      C. chairs                      D. books

B> LANGUAGE FOCUS ( 3ms)

 Choose the correct word(s)/ phrase(s) to complete the sentences.

1.         My brother and I …………….television  every evening

            A. watches                  B. listen                       C. are                           D. watch

2.         “ How are you?” – “ I………….fine, thanks.”

            A. am                          B. is                             C. are                           D. be

3.  Our classes finish at …………………………

            A. quarter eleven         B. a quarter past eleven    C. eleven to quarter      D. All are correct

4. What ………..does Nga  get up ?

            A. class                        B. time                        C. grade                      D. city

5.  The photocopy store is ____________ the restaurant and the bakery

            A. near                        B. in front of               C. between                  D. behind

6.  How many…………………..are there in your family ?

A. teachers      B. students                  C. people                     D. doctors

7. I have …………………………….. then I go to school in the morning.

            A. breakfast                 B. lunch                      C. dinner                      D. classes

8. His father is a doctor. He works in a ………………..

            A. hospital                   B. bookstore    C. bakery                     D. Factory

9. ………………are you going to stay ? – In a hotel

            A. What                       B. Where                     C. When                      D. Which

10. She …………..a doctor and her brothers……………. workers

            A. is/are                       B. is/is                         C. are/is                       D. are/are

11. “ Does Lan play scoccer ?”  – “ ………………….”

            A. No, I don’t              B. Yes, I do                 C. No, she doesn’t      D. No, she isn’t

12. Are they _________ their homework ?

            A. do                           B. does                        C. doing                      D. are doing

C> READING:((3ms)

I/ Complete the passage, using the words given in the box

eats       takes        house         end           near             home               school

            Nam is a student. He gets up at half past five. He (1)………………..a shower and gets dressed. He (2)………………his breakfast then leaves the (3)……………….at half past six. The school is (4)……………….his house so he walks. Classes start at seven and (5)………………at half past eleven. He walks (6)………………..and has luch at twelve o’clock.

II/ True or False statements about Nam and You.

 

          T/F

1. Nam gets up at five thirty.

2. He goes to school by bike.

3. You are a teacher

4. Your classes start at seven o’clock.

5. Your classes finish at ten to five.

6. You study English at school

………………

………………

………………

………………

………………

……………….

D> WRITING ( 3ms)

I/ Make complete sentences, using the given words.

1. I/ live/ a house / a lake.

à……………………………………….

2. There/ thirty five students/ my class.

……………………………………….

II/ Answer the questions about you.

1. When do you have English ?

……………………………………….

2. What’s there, near your house ?

ĐÁP ÁN

A> PRONUNCIATION: Tổng số 1.0 điểm

Mỗi lựa chọn đúng 0,25 điểm

1. A     3. B

2. C     4. D

B> LANGUAGE FOCUS: Tổng số 3,0 điểm

Mỗi lựa chọn đúng 0,25 điểm

1. D     7. A

2. A     8. A

3. B     9. B

4. B     10. A

5. C     11. C

6. C     12. C

C> READING: Tổng số 3,0 điểm

I. Mỗi câu trả lời đúng 0,25

1. takes          2. eats              3. house           4. near            5. end            6. home

II. Mỗi câu trả lời đúng 0,25

1. T      4. T

2. F      5. F

3. F      6. T

D> WRITING: Tổng số 3,0 điểm

I/ Mỗi câu viết đúng 1

1. I live in a house near a lake.

2. There are thirty five students in my class.

II/ Mỗi câu viết đúng 0,5

( Ss’ writing)

2. Đề số 2

A/ LISTENING (2pts)

Part 1: Listen and order these words (1pt)

A. bread                              B. rice                                       C. noodles                            D. meat

Part 2: Put True (T) for correct sentence and false (F) for incorrect sentence (1pt)

5. Lan usually has breakfast at home.

6. At school, Lan and her friends always have lunch at eleven o’clock.

7. Lan and her parents often have meat or fish, bread, chicken and vegetables for dinner.

8. her family goes out for dinner twice a month.

B. USE OF ENGLISH (2pts)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

9. A. pea                                         B. tea                             C. bread                            D. meat

10. A. can                                      B. city                             C. cooking                         D. car

II. Circle the best option A, B, C or D to complete each of the following sentences

11. What’s he doing? – He …

A. swims                                    B. swimming                         C. swim                          D. is swimming

12…. kilos of beef does Mrs. Lan want? – Two kilos.

A. How                                      B. How many                          C. How much                D. How often

13. It’s very  … in the winter.

A. cold                                      B. hot                                       C. cool                           D. warm

14. We are free tonight. We … our Great Grandmother.

A. am going to visit                   B. are going to visit                 C. visiting                       D. visit

15. … do Huong and Ha go camping? – They never go camping.

A. How old                                B. How often                         C. How long                      D. How

16. How … is a sandwich? – It’s 2,000 dong.

A. many                                    B. tall                                     C. old                                 D. much

C. READING

1. Fill in the blanks with the words from the box. These are two extra words in the box. (1pt)

 

much                            they                            jogging                go              tent                sometimes

 

Huong and Hoa are close friends. They often (17) to the movie theater at the weekend. They (18) go to the zoo. They also have a picnic, but not always. They go to the countryside. They always take a (19), some water and a camping stove. Sometimes, they camp overnight. They like camping very much. (20) can enjoy the fresh air and the natural beauty.

II/ Read the passage and do the tasks that follow (1pt)

My uncle is an engineer. His name Hung. He is going on vacation this summer. First he is going to visit Ha Long Bay. He is going to visit Da Lat for three days. Finally, he is going to visit some friends in Ho Chi Minh City. He is going to stay there for one day. He is going to walk along Sai Gon River. He is going to fly home.

* Answer the questions

21. What is Hung going to do this summer?

22. Where is he going to stay in Ha Long Bay?

23. How long is he going stay in Da Lat?

24. Is he going to visit some friends in Ho Chi Minh City?

D/ WRITING

I. Rearrange these words to make meaningful sentences (0,5pt)

25. Mr./ face/ an / has/ oval/ Nhan/ and / teeth/ small / white / . /

A. Mr. Nhan has an oval teeth and small white white.

B. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

C. Mr. Nhan has an oval white teeth and small face.

D. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

26. Is / milk / breakfast / today / there / for / any /?/

A. Is there any milk for today breakfast?

B. Is there any milk breakfast for today?

C. Is there any milk for breakfast today?

D. There is any milk for breakfast today?

II. Complete the sentences, using the words given (1pt)

27. When / it/ warm / my brother / often fishing.

28. Nga / not / have / any / bananas / but / have / some/ oranges.

III. Answer about you: (0,5pt)

29. What do you usually do in the fall?

30. What are you going to do this summer vacation?

ĐÁP ÁN

SENTENCE

CONTENT

MARKS

 

1

C

0,25pt

2

A

0,25pt

3

D

0,25pt

4

B

0,25pt

5

T

0,25pt

6

F

0,25pt

7

T

0,25pt

8

F

0,25pt

9

C

0,25pt

10

B

0,25pt

11

D

0,25pt

12

B

0,25pt

13

A

0,25pt

14

B

0,25pt

15

B

0,25pt

16

D

0,25pt

17

go

0,25pt

18

sometimes

0,25pt

19

tent

0,25pt

20

They

0,25pt

21

He is going on vacation this summer.

0,25pt

22

He is going to stay in a small hotel near the bay.

0,25pt

23

He is going to stay in a small hotel for three days.

0,25pt

24

Yes, he is.

0,25pt

25

D

0,25pt

26

C

0,25pt

27

When it is warm, my brother often goes fishing.

0,5pt

28

Nga doesn’t have any bananas, but she has some oranges.

0,5pt

29

I usually …

0,25pt

30

I am going to …. This summer cavation.

0,25pt

3. Đề số 3

I. Listen the dialogues twice and complete (1,5 pts)

1. A: What’s the ____________with you?

    B: I’ve got a headache.

2. A: What character do you like?

    B: I like the fox. It’s very _________________.

3. A: What’s _________________ like in your country?

    B: Well, it’s often cool. There are a lot of flowers

4. A: How _________________ does it take to get there by train?

    B: Five hours.

5. A: What will the weather be like tomorrow?

    B: It’ll be very _______________ and snowy.

II. Choose the word that has different pronunciation underlined part (1 pt)

1. A. thank

B.that

C.  this

D. those

2. A. languages

B. classes

C.becomes

D. teaches

3. A. arm

B. charm

C. farm

D. warm

4. A.clear

B. dear

 C.  hear

  D. pear

 

5. A. window

B. flow

C. how

D. know

 

        

III. Circle the letter A, B, C or D as your best choice to complete each sentence (2pts).

1. My sister is a nurse. She works in the ………

A. hospital                   B. factory                    C. farm                        D. School

2. How much _________do you want?

A. eggs                        B. tea                           C. oranges                   D. apples

3. How __________ do you go jogging? –  Once a day.

A. usually                    B. often                       C. never                       D. always

4. There is __________bread on the table.

A. a                             B. an                            C. some                       D. two

5. I like _________ .I have a rope.

A. skip             B. skips                       C. skiping                    D. skipping

6. __________________go to Da Lat?

A. Let’s                       B. Why don’t we        C. What about D. How about

7.  I never go swimming in the winter because I don’t like _________weather. 

A. hot                          B. warm          C. cold                         D. cool

8.  My mother _________ in the kitchen now.

A.cook                        B. is cooking          C.cooked              D. cooks

9.  I often _________ tennis in the afternoon. 

A. plays                       B. am playing              C.play                          D. played     

10. Let’s………… an English song.

A. singing                   B. to sing                     C. singsD. sing

IV. Read the following passage and then do the tasks that follow (2pts).

South Viet Nam enjoys a tropical climate, so there are two seasons all year round. They are known as the dry season and the rainy season. It’s very hot in the dry season, but it’s cool in the rainy season. In the dry season, we often go camping and swimming. In the rainy season we don’t often go out. We sometimes go fishing in the morning because it often rains in the afternoon.

A. Tick True or False.

FACTS

T

F

1.

There are two seasons in the south of Viet Nam.

 

 

2.

It’s very cold in the dry season.

 

 

3.

In the rainy season, they often go camping and swimming.

 

 

4.

In the rainy season, it often rains in the afternoon.

 

 

B. Answer the following sentences.

1. How many seasons are there in South Viet Nam?

………………………………………………………………………………………………….

2. What do they do in the dry season?

………………………………………………………………………………………………….

3. Is it cool in the dry season?

…………………………………………………………………………………………………

4. Why do they go fishing in the morning?

……………………………………………………………………………………………………..

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ)

V. Write complete sentences using the suggested words. (1,5pts)

1. Ba/always/walk/school.

……………………………………………………………………………………………………………………………

2. The Mekong River/long/than/the Red River.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

3. Ho Chi Minh City / big /city / in Vietnam.

……………………………………………………………………………………………………………………………

4. How / rice / he/ produce?

……………………………………………………………………………………………………………………………

5. She / visit / Ha Long Bay / this summer vacation.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH THI ĐIỂM)

V. Write complete sentences using the suggested words (1,5pts).

1. What / expensive car!

…………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother / go / Ho Chi Minh city/ since 2012

…………………………………………………………………………………………………………………………………

3. If / you/ work hard, / you/ pass/ the exam.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

4. In the year 2030, / robots / be able to do all / housework /us.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

5. Although/ I/be/ ill /yesterday/ I /go/school.

………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. matter

2. clever

3. summer

4. long

5. cold

II. (0,2 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,0)

  1. A
  1. C
  1. D
  1. D
  1. C

III. (0,2 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 2,0)

1. A

2. B

3. B

4. C

5. D

6. B

7. C

8. B

9. C

10. D

IV. (0,25 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 2,0)

A.

  1. T
  1. F
  1. F
  1. T

B.

1, There are two (seasons in the south of Viet Nam).

2.They often go camping and swimming.

3. No, it isn’t / No, It is hot in the dry season.

4. Because it often rains in the afternoon.

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ)

V. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. Ba always walks to school

2. The Mekong River is longer than the Red River.

3. Ho Chi Minh City is the biggest city in Vietnam.

4. How much rice does he produce?

5. She is going to visit Ha Long Bay this summer vacation.

(PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM (CHƯƠNG TRÌNH THI ĐIỂM)

V. (0,3 điểm/ 1 đáp án à tổng điểm 1,5)

1. What an expensive car!

2. My brother has gone to Ho Chi Minh City since 2012.

3. If you work hard, you will pass the exam.

4. In the year 2030, robots will be able to do all the housework for us.

5. Although I was ill yesterday, I went to school.

4. Đề số 4

PART A: LISTENING

Part 1: Listen and draw a line. There one example. (1.25pts)

0 – a:    John is painting a rain bow.

 

A

Jim

Jane

Sally

Daisy

Peter

John

B

a. Painting a rain bow.

b. Standing on a box.

c. Taking photos of the children.

d. The girl with curly hair is having a drink.

e. With blue T-shirt and Jeans painting leaves.

f. Carrying box of drinks.

Part 2: Listen and write. There are two examples. (1.25 ms)

New start sports centre party time!

0. Kind of party:     games  in sports  hall

1. Name of parent:  Mrs      ………………

2. Day of party:                   ………………. at 4. pm.

3. Number of children:        ……………….

4. Food:                               ………………. and chips.

5. Drink:                              ………………..

PART B: VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete these sentences. (2.0pts)

1. Many students …………….. aerobics to keep fit.

A. have                       B. go                     C. play                         D. do

2. We will have a …………….. to take care of  our health.   

A. home robot            B. doctor robot      C. teaching robot         D. worker robot

3. In the future , I will live ………………….because I like swimming.

A. in the mountain     B. on the Moon      C. on the ocean           D. under the ground

4. My future house will have a hi-tech robot to ……………………..the floors.

A. clean                  B. cleaning                      C. cleaned            D  to clean

5. We might have a ……………………. TV so we can watch TV programmes from space.    

A. wire                 B. wireless                     C. wiring                  D   . wires

6. Hoa has never ……………………… to London .   

A. been              B. is                        C. was                         D.  be

7.  If we throw trash on the road, we will_________our  environment.       

A. pollution     B. pollute           C. polluting     D. to pollute

8.  They couldn’t go on a picnic ______________the weather was bad.

A. because                   B. when                       C. but                          D. Or

II. Put the verbs in brackets in the correct tense form.(1.0 pt)
1. School (finish) ……… at 4.30 p.m every day.
2. Listen! ……… they (sing) ……… in the classroom?
3. ……… you often (eat) ……… lunch in the school canteen?
4. We  ( visit ) …………    Ngoc Son Temple many times.

PART C: READING

I. Read, then complete the passage. Use the words provided (1.25 pts)

    farm        country       morning             with            does            sometimes

            Hoa’s family live in the (1)__________ . Her father is a farmer. He grows rice, vegetable, and raises cattle, such as cows, buffalo and pigs. Her mother is a homemaker. She (2)_________ the housework, takes care of the family and (3)__________ helps on the farm. Both her father and mother are busy from (4)__________ till night. In her free time, Hoa helps her parents with the chores around the house. She loves farm work, too. Life on a (5)_________ is hard and busy, but in return, they enjoys fresh air and the quiet  of the country.

II. Read the passage and then choose the best answer. (1.25 pts)

            A robot cannot think or do things alone. People use a computer to control it. Today, robots are not very popular because they are too expensive, but they are very useful. They can help us save a lot of time and work. A robot can do the same work for 24 hours, and yet, it does not complain or get tired. In the US, people use robots to guard some important places. These robots can listen to certain noises and send signals for help if there’s trouble or danger. In Japan, people use robots in factories to build cars. In the future, scientists will design many types of intelligent robots. Their robots will be able to do many more complicated things. However, some people do not like robots. They fear that one day robots will be too powerful.

1. Why do people use a computer to control a robot?

A. Because it can save time and work.               B. Because it cannot think or do things alone.

C. Because it is too expensive.                           D. Because it is very useful.

2. Which of the following statements is NOT TRUE according to the text?

A. People use computers to control robots.   B. Robots cannot do the same work for 24 hours.

C. Robots do not get tired of working.          D. People use robots to guard some important places in the US.

3. The word “it” in the text refers to __________.

A. a robot           B. a computer              C. work                 D. the US

4. In Japan, people use robots in factories to __________.

A. guard important places                      B. do many more complicated things

C. build cars                                           D. listen to certain noises

5. Some people fear that one day robots __________.

A. will be busier than humans                   B. will be able to do complicated things

C. will have too much power                    D. will make too much noise

PART D: WRITTING

I. Arrange the words to make the correct sentences (0.5 pts)

1. Ocean / the/ my/ on / be/ house/ will/future/.

=>…………………………………………………………………………………………………

2. If/ polluted/ the/ will/ soil/the/plants/ die/is/.

=>…………………………………………………………………………………………………

II. Rewrite these sentences as directed in the brackets. (1.5 pts)

1. He was lazy, so he got a bad mark.  (Rewrite this sentence with “because”)

=>…………………………………………………………………………………………………

2. It rained hard yesterday. I went to school on time. (Combine these sentences with “although”)

=>…………………………………………………………………………………………………

3. We make the air dirty because we use the car all the time. (Rewrite this sentence with “If”)

=>…………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

PART A: LISTENING

Part 1: Listen and draw a line. There one example. (1.25pts = 0.25 x 5)

0 – a:    John is painting a rain bow.

1. b- Sally;     2. e- Peter ;    3. f- Daisy;     4. c- Jim ;     5. d – Jane

Part 2: Listen and write. There are two examples. (1.25 ms)

1. Clarke / ( C-L-A-R-K-E)       2. Sunday        3. 25/ twenty-five         4. Burger      5. lemonade

PART B: VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete these sentences. (2.0pts)

1.D        2. B           3. C            4. A               5. B           6. A          7. B      8. A

II. Put the verbs in brakets in the correct tense form.(1.0 pt)

1. finishes   2. Are they singing   3. Do you often eat    4. Have visited

PART C: READING

I. Read, then complete the passage. Use the words provided (1.25 pts)

1. country        2. does             3. sometimes               4. morning       5. farm

II. Read the passage and then choose the best answer. (1.25 pts)

1. B        2.B           3. A            4. C      5.  C

PART D: WRITING

I. Arrange the words to make the correct sentences (0.5 pts)

1. My future house will be on the ocean.

2. If the soil is polluted, the plants will die.

Or The plants will die If the soil is polluted.

II. Rewrite these sentences as directed in the brackets. (1.5 pts)

1. He got a bad mark because he was lazy.

Or  Because he was lazy, he got a bad mark

2. Although It rained hard yesterday, I went to school on time

Or  I went to school on time although It rained hard yesterday

3. If we use the car all the time, We’ll make the air dirty

5. Đề số 5

I. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc để hoàn thành mỗi câu sau.

1. Minh (do) …………… her homework in her room now.

2. What time your classes (end) …………… on Friday?

3. My brother usually (wash) …………… his face at half past six.

4. They (play) …………… volleyball at the moment?

5. We (take) …………… some photos tomorrow evening.

6. I (visit) …………… my aunt tomorrow.

7. He (go) …………… to school with me every day.

8. What …………… he (do) …………… now?

9. There (be) …………… three bedrooms in the house.

10.…………… Tom (watch) …………… TV now?

II. Hãy nối những cụm từ ở cột B với câu phù hợp ở cột A

A

1. I am thirsty. I want ……………

2. He is having a bath. He needs ……………

3. Nam is brushing his teeth. He needs ……………

4. Mai is hungry. She wants ……………

5. My mother is cooking. She needs ……………

6. Peter is drawing. He needs ……………

B

a. a bowl of noodles.

b. a box of pencils.

c. a can of soda.

d. a bar of soap.

e. a tube of toothpaste.

f. a bottle of cooking oil.

III. Đặt câu hỏi cho phần gạch chân ở mỗi câu sau.

1. Mr. Martin comes from Canada.

…………………………………………………………………………………………..?

2. I’m going to see a movie tonight.

…………………………………………………………………………………………..?

3. They travel to Nha Trane by train.

…………………………………………………………………………………………..?

4. We shouldn’t walk because it is too far.

…………………………………………………………………………………………..?

5. My sister’s eyes are blue.

…………………………………………………………………………………………..?

IV. Hãy đọc đoạn văn sau rồi chọn đáp án đúng cho mỗi câu hỏi.

My name is Petty and this is my husband, Phil. We both work in offices in London. We have breakfast at half past seven. We don’t have a big breakfast. We usually have bread, coffee and orange juice. For lunch we usually have a salad or soup and sandwich. That’s at about 1.30. We usually have dinner at half past seven in the evening. It is a big meal of the day and we have meat or fish with vegetables and potatoes or rice. We have orange juice with milk. On Saturday evenings we go to a restaurant for dinner at about eight o’clock.

1. Petty and Phil have ……………

A. a big breakfast                    B. a light breakfast

C. breakfast with milk            D. breakfast with eggs

2. What do they have for lunch?

A. salad and sandwich            B. salad and soup

C. soup and fish                      D. sandwich and fish

3. What time do they usually have dinner?

A. 6.30 B. 7.15 C. 7.30 D. 8.00

4. What do they drink for dinner?

A. iced tea B. iced coffee C. orange juice D. soda

5. Where do they have dinner on Saturday evenings?

A. at home      B. at a hotel

C. at a hotel     D. at a restaurant

V. Hãy dùng các từ gợi ý sau để viết thành câu so sánh cao nhất.

Ex: The Nile River/ long river/ world.

→ The Nile River is the longest river in the world.

1. Sahara/ large desert/ world.

………………………………………………………………………………………………

2. Spring/ nice/ season/ year.

………………………………………………………………………………………………

3. Whales/big animal/world.

………………………………………………………………………………………………

4. Anna/ good student/ our class.

………………………………………………………………………………………………

5. Kevin/ young person/ his family.

………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I.

1. is doing                               6. going to visit

2. do your classes end             7. goes

3. washes                                 8. is he doing

4. Are they playing                 9. Are

5. are going to take                 10. is Tom watching

II.

1. C 2. D 3. E

4. A 5. F 6. B

III.

1. Where does Mr. Martin come from?

2. What are you going to do tonight?

3. How do they travel to Nha Trang?

4. Why shouldn’t we walk?

5. What color are your sister’s eyes?

IV.

1. B 2. A 3. C 4. C 5. D

V.

1. Sahara is the largest desert in the world.

2. Spring is the nicest season of/ in the/ a year.

3. Whales are the biggest animal in the world.

4. Anna is the best student in our class.

5. Kevin is the youngest person in his family

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Trần HÆ°ng Đạo. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net Ä‘ể tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh Ã´n tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Ngô Quyền
  • Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 6 năm 2021 Trường THCS Nguyễn Du

Chúc các em học tập tốt !

Đỗ Thủy

Tôi là Đỗ Thủy đam mê sáng tạo viết Blog hàng ngày là những công việc mà tôi đang làm nó thực sự là những gì tôi yêu thích hãy theo dõi tôi để có những kiến thức bổ ích về xã hội ,cộng đồng và học tập.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button