Lớp 9

Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS An Phú

Mời các em cùng tham khảo Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS An Phú Ä‘ã được Ôn Thi HSG biên soạn dưới đây. Tài liệu giới thiệu đến các em các dạng đề học kì 2 phong phú và đa dạng. Hi vọng đây sẽ là tài liệu tham khảo hữu ích trong quá trình học tập của các em. 

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 9

TRƯỜNG THCS AN PHÚ

1. Đề số 1

I/ Chọn đáp án đúng nhất hoàn thành các câu sau : (5điểm)

1/ I must hurry. My friend will be annoyed if I …………On time.( will not be/ / will be / am not/ am)     

2/ I was very……………..that you won the first prize.( amaze / amazed / amazing / amazement )

3/ We must take part in………… …..deforestation.  (prevent / preventing / to prevent / prevented )

4/ Scientists are looking for an…………way to reduce energy consumption. ( effect / affection / effective / effectively ) 

5/ I suggest……………money for the poor people in our neighborhood. ( save / to save / saving / saved)     

6/ Tet is festival………………occurs in late January or early February. ( it / what/ which / who)

7/ What is the name of the girl………….told you that story ?  (she  /  what  /  which  / who)

8/ …………….he likes chocolate, he tries not to eat it. ( As   /   Though   /  Since  / Despite ) 

9/ Mary has been working there since she………….the University  (has left /  leaves / is leaving  / left ) 

10/ My friend Lisa,…………works in the hospital, went abroad two days ago. ( which / who / whose / that.)

II/ Đọc đoạn văn sau rồi  cho biết những câu bên dưới TRUE (đúng) hay FALSE (sai) (2điểm)

     Electricity is the most form of energy today. In the modern world electricity is very available at the touch of a switch.

             Electricity has many uses. The most common use of electricity is to provide artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes. Such appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Modern man will most probably be lost without electricity.

1.The passage is about a kind of energy.

2.Electricity has a lot of uses.

3.Without electricity, our life will not be affected.

4.The appliances that are depended on electricity are endless.

1……          2………          3…….           4……..

III/ Hãy nôi câu ở cột A vói câu ở cột B để thành câu hoàn chỉnh (1 diểm)

              A                                                                                   B

1.If people use public transport,

 2.You ‘ll learn English more easily

3.If they don’t give him the job

4.If I drink coffee at night

5.You will speak English well

6.If you see her

7.The alarm goes off

 8.Henry may lose weight            

A .I can’t sleep.

B .will you give her flowers?

C .if he does exercise regularly.

D .I don’t know what he will do.

E .there will be less pollution.

F .if someone enters the building.

G .if you have more practice.

H .if you study a little everyday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV/ Dùng từ, cụm từ bên dưới viết thành câu hoàn chỉnh (1 điểm)

1/ that house / be / expensive / we / expect

………………………………………………………………………………………………

2/ Would you mind / lend / motorbike / next week ?

………………………………………………………………………………………………

V/ Viết câu theo yêu cầu trong ngoặc (1điểm)

1/ The student writes well. I’ve read her composition. (nối câu dùng “whose” )

………………………………………………………………………………………………

1/ the house is  so large that they can’t paint in a week.( Viết lại câu bắt đầu bằng “ IF” )

If ………………………………………………………………………………………………       

ĐÁP ÁN

I/ Chọn đáp án đúng nhất hoàn thành các câu sau: (5điểm)

Mỗi câu chọn đúng cho 0,5 đ

1/ am not ; 2/ perfectly; 3/ amazed ;4/ effective 

5/ saving ; 6/ which ; 7/ who ; 8/ Though ; 9/ left 10/ who

II/ Đọc đoạn văn sau rồi  cho biết những câu bên dưới TRUE (đúng) hay FALSE (sai) (2điểm)

Mỗi câu chọn đúng cho 0,5 đ

1.T       2.T       3.F       4.T

III/ Hãy nôi câu ở cột A vói câu ở cột B để thành câu hoàn chỉnh (1 diểm)

Mỗi câu nối  đúng cho 0,25 đ

1e        2h        3d        4a        5g        6b        7f         8c

IV/ Dùng từ, cụm từ bên dưới viết thành câu hoàn chỉnh (1 điểm)

Mỗi câu viết đúng cho 0,5 đ

1/ That house is more expensive  than we expected

2/ Would you mind lending me your motorbike  next week ?

V/ Viết câu theo yêu cầu trong ngoặc (1điểm)

Mỗi câu viết đúng cho 0,5 đ

1/ The student whose composition I’ve read   writes well

2/ If the house were not so large they could paint in a week

2. Đề số 2

I . Choose the best option (3.m)

1.They enjoyed ………………soccer after school .

a. play

b.played

c.to play

d.playing

2. Kien Thuc Ngay Nay is one of the ……………….popular magazines in Viet Nam .

a. many

b. much

c. most

d. best

3. If he is careful , he ………………..get good marks

a. will

b. would

c. could

d. must

4.The air in the city is very ……………………….

a. pollute

b. pollution

c. polluted

d. pollutant

5.I was very …………………….that you won the first price .

a. amaze

b. amazed

c. amazing

d. amazement

6.If the disaster…………….in an area, people from other areas will offer help.

a.happens

b.will happen

c.happening

d.would happen

7.Nam suggested ………………..a pair of shoes for Nga on her birthday.

a.buy

b.to buy

c.bought

d.buying

8.The children laughed …………….when they were watching a comic .

a.happiness

b.happy

c.happily

d.unhappy

9.Mr Minh ………has just talk to you ,is my English teacher.

a.who

b.which

c.whose

d.whom

10.Lan didn’t have much money ,………he bought a lot of things at the shop fot Tet .

a.or

b.and

c.but

d.so

11.Tornadoes can suck up anything that is ……………….their path .

a.on

b.in

c.at

d.for

12.She has taught English here …………..10 years.

a.in

b.for

c.since

d.from

II.Complete the text and answer the questions below (4,5m)

Complete the text ,using the words in the box (2m)

who   ,    with   ,   because   ,   will

like   ,     am    ,    overweight    ,    but

My name is Nga . I …….(1)……nearly sixteen . I live in London . My house isn’t beautiful …….(2)……..I love it . I live at home ….(3)….. my family and my older sister’s cat –Bovril. Now she is really my cat ……(4)……..my sister,Sally, never feeds her . I have a lot of friends but my best friend ……(5)……..really understands me is Bovril.-my cat . I like sports ……(6)…….ping-pong and running . My mother is very bossy , but I think you ……(7)…….like her . She is a bit …..(8)…….., I worry about getting fat like her .

Questions (2,5m):

1.How old is Nga?

…………………………………………………………………………………………………..

2.Does she love her house ?

…………………………………………………………………………………………………..

3.Who best friend is really understand her ?

…………………………………………………………………………………………………..

4.Which sports does she like?

…………………………………………………………………………………………………..

5.What is she worried ?

…………………………………………………………………………………………………..

III.Combine these sentences .Use the words in brackets : (2,5m)

1.It was a beautiful day . We decided to go out . (so)

…………………………………………………………………………………………………..

2.Lan is very sleepy . She tries to finish her homework .( though)

…………………………………………………………………………………………………..

3.We lived in grandfather’s old house . I told you about it . (which )

…………………………………………………………………………………………………..

4.Ba lives on Trang Tien Street . He likes playing the guitar .(who)

…………………………………………………………………………………………………..

5.Mount Pinatubo erupted in 1991.It is a volcano in the Philippines. (which)

…………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I . (3m) Mỗi câu trả lời đúng thì được 0,25m:

1.d , 2.c , 3.a , 4.c , 5.b , 6.a , 7.d , 8.c , 9.a , 10.c , 11.b , 12.b

II.(4,5m)

Mỗi câu trả lời đúng thì được 0,25m:

(1) am  , (2) but  ,  (3) with  ,  (4) because  ,  

(5) who  ,  (6) like  ,  (7) will  ,  (8) overweight

Mỗi câu trả lời đúng thì được 0,5m:

1. She is nearly sixteen years old .

2.Yes,she does .

3.Her best friend who really understands her is Bovril-her cat .

4.She likes ping-pong and running.

5.She worries about getting fat like her mother .

III.2,5m . Mỗi câu trả lời đúng thì được 0,5m:

1.It was a beautiful day so we decided to go out .

2.Though Lan is very sleepy , she tries to finish her homework .

3.We lived in my grandfather’s house which I told you about .

4.Ba ,who likes playing the guitar , lives on Trang Tien Street .

5. Mount Pinatubo,which is a volcano in the Philippines,erupted in 1991.

3. Đề số 3

I. Chọn câu trả lời đúng trong số a,b,c,hoặcd để hoàn thành các câu sau(4 điểm):

1……..she was tired,she helped him with his homework.

A.Although                 B.If                 C.When                       D.So

2.Family members………live apart try to be together at Tet.

A.who             B.whom          C.which                       D.whose

3.Passover is in late March ……..early April.

A.in                             B.or                 C.at                             D.on

4.I’ll bring a raincoat just ………case.

A.on                            B.in                 C.at                             D.up

5.If it is raining this evening,I ………

A.go out                      B.will go out     C.won’t go out   D.goes out

6.The country which won the 1998 Tiger Cup is………

A.Viet Nam                 B.Singapore          C.Malaysia              D.ThaiLand

7.These English books……….yesterday.

A.bought                     B.buy              C.was bought  D.were bought

8.The holidays were …………cheap that they booked one immediately.

A.so                             B.very C.such             D.too

II. Điền vào chỗ trống một động từ có nghĩa,chú ý đến thì của động từ(1 điểm):

            Many people still believe  that natural resources will never be used up.Actually,the world’s energy resources are (1)…………Nobody knows exactly how much fuel is(2)………However,we also should(3) ………them economically and try to find out alternative sources of power.According to proffessor Marvin Burnham of the New England Institute of Technology,we have to start conserving coal,oil  and gas  before it (4)……..too  late,and nuclear power is the only alternative.

III. Đọc đoạn văn và làm bài tập(3 điểm):

            Ninety percent of earthquakes occur around the Pacific Rim,which is known as the “Ring of  Fire”.In 1995,a huge earthquake struch the city of Kobe in Japan.A large number of people were killed when homes,office blocks and highways collapsed.

1.Viết T (nếu câu sau đây đúng),hoặc F (nếu câu sau đây không đúng với đoạn văn trên) (2 điểm):

………a. 90%  of earthquakes happen around the Pacific Rim.

………b. In 1995, a huge earthquake  struck the city in England.

………c. Some people were died by the earthquake.

………d. A lot of facilities were collapsed.

2.Trả lời câu hỏi theo đoạn văn(1 điểm):

a. Why do people call the Pacific Rim “Ring of Fire”?

=>……………………………………………………….

b.Did the earthquake in Kobe in 1995 cause severe damage?

=>……………………………………………………………

IV. Nối các câu sau dùng “who/whom/which”(2 điểm):

      1.It snows in Lang Son in the winter of 2002.Lang Son is on the Ky Cung River.

=>………………………………………………………………………………

      2.Venus is a planet.It is closest to the Earth.

=>………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I.Mỗi câu trả lời đúng dược 0,5 điểm

1A,2A,3B,4B,5C,6B,7D,8B

II.Mỗi từ điền đúng được 0,25 điểm.Sau đây là một số từ gợi ý:

 (1)=limited

 (2)=left

 (3)=use

 (4)=is

III.Mỗi câu đúng được 0,5 điểm

1.

a=T, b=F, c=F, d=T

2.

a.Because 90 % earthquakes occur around the Pacific Rim.

b.Yes,it did.

IV.Mỗi câu trả lời đúng được 1 điểm

1.It snows in Lang Son,which is on the Ky Cung River,in the winter of 2002.

2.Venus is a planet which is closest to the Earth.

4. Đề số 4

I. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.

1. a. invited

b. wanted

c. ended

d. liked

2. a. studies

b. leaves

c. lives

d. glasses

3. a. beach

b. great

c. cheat

d. pleased

4. a. climate

b. ethnic

c. unit

d. city

5. a. sailors

b. poems

c.cooks

d. designers

II. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions

6. We have lived in Hanoi …….. 4 years

A. in                    B. since                           C. at                      D. for

7. Lan and Maryam are penpals. They ………… each other twice a month.

A. writing            B. has written                C  write                      D. wrote

8. Lan enjoyed the peaceful atmosphere …………. Maryam was praying.

A. while               B. during                        C. when                     D. where

9. Malaysia is divided ……… 2 regions

A. to                     B. into                          C. in                    D. on

10. Maryam was relly …………… by the beauty of Hanoi.

A. impressed          B. impress             C. impression            D. impressive

11. The United States has a …………. of around 250 million.

A. seperation          B. population            C. addition          D. introduction

12. Vietnamese people are very ……………….

A. friend               B. friendly                C. friendliness          D. Friendship

13. Would you mind …… the door?

A. open                B. opened                  C. opening            D. to open

14. We ……… in Lenin Park when it rained.

A. walked              B. have walked       C. were walking        D. walk

15. I often play soccer …… Sunday afternoon.

A. in                       B. at                       C. after                        D. on

16. Kate hates ……… to classical music.

A. listening                B. listened               C. listens              D. listen

17. Mrs. Lan lives here, ………?

A. does he             B. doesn’t he         C. does she             D. doesn’t she

18. If Ba became rich, he …… travel around the world.

A. can                   B. would                     C. will                   D. should

19. Nam suggested …… showers instead of baths to save water.

A. takes                B. take                C. to take                  D. taking

20. Mrs Brown, as well as her two children, ………. traditional dress on the special occations

a. make                                    b. makes                      c. wears                       d. wear

21. Lan used …………….. pass the mosque on her way to primary school.

a.  walk                                    b. walking                   c. to walking   d. to walk

22. She asked me …………….. the most?

a. what I liked food                            b. I liked what food   

c. what food I like                                           c. what food I liked

23. Ao Dai is a rich source of ……………… for some designers.

a. inspire                      b. inspiration   b. inspirational                         c. inspirator

24. He is only 24, but he has already achieved …………… fame.

a. worldwide               b. similar                      c. common                   d. famous

25. Jean cloth is very strong and hardly …………….

a. wears out                 b. puts on                    c. takes off                              d. tears out

III. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in the following question

26. Math and English are compulsory subject on this course.

a. optioned                  b. required                   c. separated                             d. difficult

IV. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in the following question

27. This kind of jacket is considered to be very fashionable these days

a. old                           b. away                        c. ancient                                 d. update

V. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

28. Lan: Would you like to have lunch with us?

      Mai: …………….

A. All right     B. Yes, I’d love to        C. No, I wouldn’t like       D. Yes, I do

29. Hoa: Congratulations on your winning

      Minh: ………………..

A. That’s very kind of you.                            B. You are welcome   

C. No, thanks.                                                 D. Yes, of course.

VI. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.

            Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.

30

A. course

B. way

C. reasons

D. cause

31

A. off

B. on

C. out

D. over

32

A. enough

B. too

C. so

D. such

33

A. plenty

B. many

C. much

D. few

34

A. less

B. little

C. much

D. fewer

35

A. in spite of

B. Despite

C. Because

D. Because of

36

A. quarter

B. qualification

C. quantity

D. quality

VII. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

37. No one has done any repairs to this house since people built it.

A. This house hasn’t been done some repairs since it was built.

B. This house has been done some repairs since it was built.

C. This house hasn’t done some repairs since it was built.

D. This house hasn’t been done some repairs since people built it.

38. Janet said to me, “Have you ever seen a UFO?”

A. Janet told me if I had ever seen a UFO.

B. Janet wanted to know whether I have ever seen a UFO.

C. Janet asked me if I had ever seen a UFO.

D. Janet asked me have I ever seen a UFO.

39. It’s very crowded here. I wish ………………

A. there was a few people

B. there is no one

C. there was so many people

D. there weren’t anybody here

40. What sentence is correct?

A. Would you mind if I asked you a question?

B. Would you mind if I will ask you a question?

C. Would you mind if I aske you a question?

D. Would you mind if I asking you a question?

ĐÁP ÁN

1    D

2    D

3    B

4   A

5  C

6    D

7  C

8  A

9  B

10  B

11   B

12  A

13  C

14  C

15  D

16   A

17    D

18  B 

19  D

20  B

21   D

22  D

23  B 

24  A

25  A

26   A

27  C

28  B

29  A

30  C

31   B

32  A

33  C

34    D

35  C

36   D

37  A

38  C

39  D

40  A

5. Đề số 5

Phonetics (0.4 m)

I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from that of the others.

1. A. refilled                B. walked        C. reduced      D. stopped

2. A. celebrate             B. plumber      C. bulb            D. blanket

II. Choose a word in each line that has a different stress pattern.

3. A. garbage               B. standard     C. suggest       D. lunar

4. A. hurricane                        B. disaster       C. tornado       D. volcano

Language Focus.

I. Choose the best option (A, B, C or D) to complete each of the following sentences. (1.2 ms)

5. He will be disappointed if he ________ the exam.

A. didn’t pass  B. doesn’t pass            C. won’t pass  D. wouldn’t pass

6. Tom: “It’s terrible. I don’t think I will be able to pass the exam. ” – Anna: “_______ “

A. Let’s try it. B. Don’t worry. Everything will be all right,

C. OK. What’s that?   D. Why not pass it?

7. My shoes are dirty. I’d better take them ________ before I come in.

A. off  B. up   C. out  D. away

8. It was impossible ________ his room. The door was locked.

A. to enter       B. entering      C. to be entered           D. entered

9. I’ve  ________ my shoes everywhere but I can’t find them anywhere.

A. looked after            B. looked into C. looked for   D. looked up

10. If people stop using ________ for fishing, a lot of sea creatures will be preserved.

A. pesticides   B. dynamite    C. garbage       D. resources

11. ________ it was raining heavily, they went to work.

A. Though       B. In spite of   C. Because of  D. Because

12. If you want to save money, you should ______ the amount of water your family uses.

A. increase      B. reduce         C. adapt          D. repair

13. ________ travel to school or to work by bike to save energy?

A. Let’s           B. What about C. I suggest     D. Why don’t we

14. He seldom drinks wine, ________?

A. doesn’t he   B. is he            C. does he       D. isn’t he

15. Easter is a joyful festival ______ comes in early spring.

A. who B. where          C. whom         D. which

16. He laughed ________ when he was watching his favorite cartoon program on TV.

A. happy         B. happily        C. happiness    D. unhappy

II. Complete the sentence with the correct form of the word given in brackets. (0.4m)

17. The country’s official ________________ of Malaysia is Islam. (RELIGIOUS)

18. Thousands of people have been made ________________ by the flood. (HOME)

19. He drives so ________________ that he often causes accidents. (CARE)

20. Tet holiday is the most important ________________ for Vietnamese people. (CELEBRATE)

Reading.

I. Read the passage and choose the best option A, B, C or D to fill in each gap. (1 m)

Health is something we tend to (21) ________ when we have it. When our body is doing well, we are hardly (22) ________ of it. But illness can come, even (23) ________ we are young. In fact, childhood has been a very susceptible time. Many diseases attack children in particular, and people know very little (24) ________ to cure them once they struck. The result was that many children died. About a century ago, (25) ________, scientists found out about germs, and then everything changed. The (26) ________ of many diseases was found, and cures were developed. As this medical discovery spread, the world became (27) ________ safer for children. The result is that (28) ________ a hundred years ago, the average man lived for 35 years, nowadays, in many areas of the world, people can (29) ________ to live for 75 years. And what do we expect by the year 2020? Undoubtedly, medical science will continue to (30) ________. Some people will be able to avoid medical problems that are unavoidable today.

21. A. throw away      B. ignore         C. give up        D. forget

22. A. keen                  B. awake         C. concerned   D. aware

23. A. if                       B. while           C. when           D. so

24. A. when                B. how             C. which          D. what

25. A. therefore           B. moreover    C. however      D. although

26. A. reason               B. origin          C. source         D. cause

27. A. quite                 B. more           C. very             D. much

28. A. why                  B. where          C. when           D. whereas

29. A. expect               B. desire          C. want           D. hope

30. A. speedup                        B. run              C. accelerate    D. advance

II. Read the passage and then do as directed.

Keep Our Environment Clean

About two hundred years ago, man lived in greater harmony with his environment because the industry was not much developed. Today the situation is quite different. People all over the world are worried about what is happening to the environment because of modem industry and the need for more and more energy. Newspapers and magazines write about water pollution, air pollution and land pollution.

Why is there so much discussion about pollution? After all, people have been polluting the world around them for thousands and thousands of years. In the past, there were not so many people and lots of room in the world so they could move to another place when their settlements became dirty. Now, however, many parts of the world are crowded, people live in big cities and much of our waste, especially waste from factories, electric power stations, the chemical industry is very dangerous. Fish dies in the lakes, rivers, and seas, forest frees die, too. Much of this dangerous waste goes into the air and is carried by winds for great distances.

The Earth is our home. Putting an end to this problem is not the responsibility of an individual or a group or an organization. It must be the responsibility of the whole humankind.

A/ Decide if the following sentences are true or false. Write T if the answer is correct and F if the answer is incorrect. (0.4 m)

31. ……….. In the past, the environment used to be less polluted than it is nowadays.

32. ……….. Two types of pollution are mentioned in the passage.

B/ Answer the questions. (0.4 m)

33. What is happening to the environment?

34. Whose responsibility is it to put an end to the pollution?

Writing

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. (0.8 m)

35. Lam was lazy, so he did not finish his homework.

Because of                 

36. She has not visited her grandparents for 3 months.

She last                       

37. That is Maryam. Lan and Nga met her last week.

That is

38. “I am going to spend my summer vacation in the countryside”, Peter said to me.

Peter told       

II. Use the suggested words or phrases to write meaningful sentences. (0.4 m)

39. It/ take/ him/ half an hour/ walk/ school/ every day.

®       

40. My mother/ used/ work/ hard/ the farm/ when/ young.

®       

III. Write a short paragraph about the following topic. (2 ms)

What are the benefits of using Facebook?

You should write at least 100 words.

ĐÁP ÁN

Phonetics (0.4 m)

I. (0.1m x 2 = 0.2 m)            

1. refilled 

2. plumber                   

II. (0.1m x 2 = 0.2 m)             

3. suggest         

4. hurricane    

Language Focus 

I. (1.2 ms) (0.1m x 12 = 1.2 ms)

5. doesn’t pass           

6. Don’t worry. Everything will be alright.

7. off

8. to enter

9. looked for

10. dynamite

11. though

12. reduce

13. Why don’t we

14. does he

15. which

16. happily

II. (0.4 m) (0.1 m x 4 = 0.4 m)

17. religion

18. homeless

19. carelessly

20. celebration

Reading 

I. (1 m) (0.1 x 10 = 1m)

21. B     22. D     23. C    24. B     25. C     

26. D     27. D     28. D     29. A     30. D

II. (0. 8m) (0.2 x 4 = 0.8 m)

31. T

32. F

33. The environment is being polluted (increasingly).

34. It is the responsibility of the whole humankind to put an end to the pollution. 

Writing 

I. (0.2 x 4 = 0.8 m)

35. Because of his laziness, Lam did not finish his homework.

36. She last visited her grandparents 3 months ago.

37. That is Maryam, whom Lan and Nga met last week.

38. Peter told me (that) he was going to spend his summer vacation in the countryside.

II. (0.4 m) (0.2 x 2 = 0.4 m)

39. It takes him half an hour to walk to school every day.

40. My mother used to work hard on the farm when she was young. 

Trên đây là toàn bộ nội dung Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS An Phú. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net Ä‘ể tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh Ã´n tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Ngô Tất Tố
  • Bộ 5 đề thi HK2 năm 2021 môn Tiếng Anh lớp 9 Trường THCS Hiệp Bình

Chúc các em học tập tốt !

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button