Lớp 11

Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Nguyễn Thị Minh Khai

Tài liệu Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Nguyễn Thị Minh Khai được HOC247 biên soạn và tổng hợp giúp các em học sinh lớp 11 ôn tập kiến thức, rèn luyện chuẩn bị cho kì thi giữa HK1 sắp tới cũng như giới thiệu đến quý thầy cô và các em học sinh tham khảo. Hi vọng tài liệu này sẽ có ích cho các em học sinh.

Mời các em học sinh và quý thầy cô cùng tham khảo.

TRƯỜNG THPT NGUYỄN THỊ MINH KHAI

ĐỀ THI GIỮA HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn TIẾNG ANH

Thời gian: 45 phút

1. ĐỀ SỐ 1

Choose the word that has main stress placed differently from the others.

1. A. reconcile

B. romantic

C. community

D. attention

2. A. schoolwork

B. feeling

C. advice

D. classmate

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

3. A. children

B. divide

C. conflict

D. twice

4. A. gap

B. taste

C. lack

D. plan

Key: 1. A; 2. C; 3. D; 4. B;

Choose the best answer for each of the following sentences.

5. Keep quiet. You _______ talk so loudly in here. Everybody is working.

A. may

B. must

C. might

D. mustn’t

6. Luckily, my parents are always willing to listen to my new ideas. They’re very ____.

A. open-minded

B. narrowed – minded

C. elegant

D. careful

7. The waves crashed on the shore where they _____ cool on my hot feet.

A. felt

B. appeared

C. looked

D. sounded

8. Parents are always willing to lend a sympathetic ____ to their children when they have problems.

A. hand

B. ear

C. eye

D. paw

9. Family _______ spend more time talking, instead of just watching TV.

A. must

B. should

C. might

D. needn’t

10. Children living with both parents in a stable ___ tend to be more confident and independent.

A. childcare

B. conflict

C. nuclear family

D. norm

11. ___ took my document?

A. Was it Peter that

B. It was Peter that

C. It is Peter that

D. Was that Peter

12. The vegetables in the bin _____ disgusting and spoiled.

A. acted

B. touched

C. looked

D. went

13. Her parents were very _____ because she was out so late last night.

A. responsible

B. sorry

C. overcome

D. worried

14. It was his father’s wish that he became reconciled ______ his family.

A. of

B. at

C. with

D. on

15. The job they offer ___ very interesting with a fashion house in the city centre.

A. sounds

B. hears

C. smells

D. looks

16. My friend advised me to contact a(n) ___ agency that arranges meetings between single people who want to begin a ___ relationship.

A. engaging / lasted

B. dating / romantic

C. dated / romantic

D. divorcing / good

17. ____ England won the World Cup.

A. It was in 1966 that

B. It was on 1966

C. It was in 1966 where

D. It was 1966 in that

18. – A: “_____” – B: “Thank you. Could I have a cup of coffee?”

A. Do you want something to eat right now?

B. Are you tired after a long journey?

C. Will you buy tea or coffee on the way home?

D. Would you like something to drink?

Key: 5. D; 6. A; 7. A; 8. B; 9. B; 10. C; 11. A; 12. C; 13. D; 14. C; 15. A; 16. B; 17. A; 18. D

Find the mistake in each sentence.

19. I wonder how you (A) felt when (B) you broke up from (C) your ex-girlfriend (D).

20. This competition is optional (A) , so we not (B) have to (C) take part in it (D).

Key: 19. C; 20. B

Give the correct word form of the words in brackets.

21. Everyone likes him because he’s a very _____ person. (care)

22. He agreed with my ____ that we should change the date. (suggest)

Key: 21. careful; 22. suggestion

Read the passage carefully and then choose the best option (A, B, C or D) to each question.

Dating Customs Around the World

Dating is rare in Afghanistan because most marriages are arranged by parents, and schools are separate for boys and girls. The opportunities to meet are rare. Girls have a 7.00 pm curfew, while boys have an 11.00 pm curfew.

It is against the law to date in Iran. Teens are separated until they are of marrying age, then their families introduce them to each other and sometimes a courtship follows.

Most teens go out in large groups and don’t pair off until they are 18 or 19 years old in Australia. Girl often asks boy out and pay off the date, too. Couples often go to dinner parties, barbecues, or the beach.

Dating is usually a group event in Europe. In Spain, teens join a pandilla, a club for a group of friends with the same interests, like cycling or hiking. Dating is done one-to-one and both girls and boys ask each other out and split the cost of the evening’s entertainment.

In Russia, dates take place at dances or at club where teens eat or chat with friends. As many as 30 teens may come to a cinema to attend a movie together. In small towns, teens meet in the streets downtown or gather around a fountain.

In Japan and Korea, most high school students don’t date or go to parties, but spend their time studying instead. Dating begins in college, when only boys do the asking and pay for the dates.

23. In Muslim countries as Afghanistan and Iran, dating is ___.

A. arranged by parents

B. introduced by families

C. after a courtship

D. rare or prohibited

24. All of the following are true about dating in Australia EXCEPT that _____.

A. they often go out in large groups

B. only girls ask boys out and pay for the date

C. they are not often in a relationship until the age of 18 or 19

D. the most venues for dating are dinner parties, barbecue, or the beach

25. In Spain when having a date, teenagers ____.

A. with the same interests often go to a club.

B. go cycling or hiking in pairs

C. boys often pay for the cost of the entertainment

D. join a pandilla to enjoy the evening’s entertainment

26. In Russia, teenagers ____.

A. meet in the streets near their houses in small towns.

B. gather around in order to have a fountain

C. have dating at cinemas, dances, or clubs

D. may come to a cinema when the number of them is 30

27. In Japan and Korea, _____.

A. female college students can ask boys for dating

B. most college students concentrate on studying instead of dating

C. dating is very rare for high school students

D. high school students often go to parties and share the cost.

Key: 23. D; 24. B; 25. A; 26. C; 27. C;

Read the passage below and choose the best answer (A, B, C or D) to each gap.

Fathers in today families are spending more time with their children than at any point in the past 100 years. (28) ___ the number of hours the average woman spends at home with her children has declined since the early 1900s, as more and more women enter the workforce, there has been a decrease in the number of children per family and an increase in (29) ____ attention to each child. As a result, mothers today in the United States, (30) ___ those who work part or full time, spend almost twice as much time with each child as mothers did in the 1920s. People (31) ___ raised children in the 1940s and 1950s typically report that their own adult children and grandchildren communicate far better with their kids and spend more time (32) ___ with homework than they did.

28. A. However

B. Unless

C. Besides

D. Although

29. A. isolated

B. individual

C. unique

D. single

30. A. adding

B. including

C. counting

D. taking

31. A. whom

B. which

C. when

D. who

32. A. to help

B. helping

C. help

D. on help

Key: 28. D; 29. B; 30. B; 31. D; 32. B

Rewrite the sentences without changing their meaning.

33. I first met my boyfriend in Argentina. (Use: cleft sentence)

____________________________________________.

34. It isn’t necessary to pay the fees in advance. (have)

You ________________________________________.

Make meaningful sentences with the words given.

35. I / have / clean / floor / cook / dinner / every day.

_________________________________________.

36. It / be / John / found / gold / coin / his / garden.

___________________________________________.

Key: 33. It was in Argentina that I first met my boyfriend.

34. You don’t have to pay the fees.

35. I have to clean the floor and cook dinner every day.

36. It was John that found a gold coin in his garden.

2. ĐỀ SỐ 2

SECTION 1: PHONETICS (1 point)

Underline the stress of each word.

manner                              parents                       appropriate                 grandparents            create

preference                         relationship                generation                  sympathetic            criticize

SECTION 2: USE OF LANGUAGE (4 points)

VOCABULARY.  Choose the suitable word provided in the box for each question below. Note that there is one unnecessary word in the box

complaining           extended           reliable                     dependent

nuclear                   fulfills                 celebrate                   conflict             

1. My mother keeps ____________ about my clothes.

2. In a(n)____________ family, there are at least 3 generations.

3. He is reliable. He always____________ his tasks on time.

4. Now, it’s time for all of us to ____________ our achievements.

5. He is a ____________ person. You can rely on him.

GRAMMAR.  Complete the sentence with must/ mustn’t/ should/ needn’t/ cannot. You don’t have to use all of these modals

6. You ________ use your mobile phone in the examination room.

7. You ________ listen to your parents. They are experience enough to give you good advice.

8. I have already water the trees. You ________ water them anymore.

9. We ________ wear uniforms on Mondays, Wednesdays and Fridays.

Complete the sentences with the correct form of the words

10. She is reading the ________________ newspaper. (daily)

11. She is always________________ She is a good student. (early).

12. The boys played so ________________that they won the tournament. (good)

13. These food are________________.(cost)

14. “Go and have a rest. You shouldn’t work so ________________.” (hard)

15. It’s (awful) ________________cold today.

16. Why does dog food smell so (terrible) ________________?

17. Max is a (good) ________________singer.

18. I went over to comfort him and he looked at me (sad) ________________.

19. I tasted the soup (careful) ________________.

20. That sounds ________________. (great)

SECTION 3: READING (2 points)

The generation gap refers to the difference in attitudes or behavior between a younger generation and the older one. In my opinion, different attitudes towards life, different views about certain problems, and a lack of communication can cause a generation gap in most societies.

The first factor is that parents and children generally see things from different perspectives. Choosing a career is a good example for this. Many parents try to impose certain careers they favor on their children, based on their own perceptions. However, young people don’t always understand their parents’ points of views. Instead, they prefer to be free to make their own decisions on their future career. Another factor lies in differences in musical tastes, fashion, and political views between young people and their parents. For example, having a pierced nose might be viewed as fashionable by some teens, but for many parents, it is considered to be an act of rebellion against social norms. Some parents may also find their children’s behavior unacceptable and disrespectful to traditional values.

The major factor causing the generation gap is lack of communication between parents and their children. Parents tend to be dominant and not to trust their children to deal with crises. Also, they keep talking too much about certain problems. That is the reason why young people seldom reveal their feelings to their parents. When facing problems, young people prefer to seek help from their classmates or friends.

The above mentioned factors could lead to a generation gap. In order to bridge the gap between the old generation and the younger one, mutual understanding is the vital key. The wisest solution would be for parents and their children to treat each other as friends.

1. How many causes of the generation gap are mentioned?

A. 2                             B. 3                             C. 4

2. How do young people usually react when their parents impose career choices on them?

They want to make their own decisions.

They follow their parents’ advice.

They try to understand their parents’ goodwill.

3. What do parents often think about nose piercing?

They think that it is acceptable.

They think that it is fashionable.

They think that it is against social norms.

4. What do young people often do when they face problems?

They share the problems with their parents.

They ask their classmates or friends for help.

They ask their parents for help.

5. What would be the best way to narrow the generation gap?

Parents and children should try to be friends and understand each other.

Parents should be tolerant and let children do what they want.

Children should follow their parents’ advice.

SECTION 4: WRITING (3 points)

Rewrite the sentences using cleft sentences

1. The man is learning English.

=> ……………………………………………………………………………………………………………………………………………

2. The woman gave him the book..

=> ……………………………………………………………………………………………………………………………………………

3. She sent her friend the postcard.

=> ……………………………………………………………………………………………………………………………………………

4. Hoa borrowed the book from Long.

=> ……………………………………………………………………………………………………………………………………………

5. The little boy greeted his grandfather in a strange language.

Combine the sentences using to-infinitive with an adjective or a given noun

—(Nội dung đầy đủ, chi tiết phần đáp án của đề thi số 2 vui lòng xem tại online hoặc đăng nhập để tải về máy)—

THE END –

SECTION 1: PHONETICS (1 point) (0.1 each)

manner                              parents                       appropriate                 grandparents            create

preference                         relationship                generation                  sympathetic            criticize

SECTION 2: USE OF LANGUAGE (4 points) (0.2 each)

1.       Complaining

2.       Extended

3.       Fulfills

4.       Celebrate

5.       Reliable

6.       Mustn’t

7.       Should

8.       Needn’t

9.       Must

10.     Daily

11.     Early

12.     Well

13.     Costly

14.     Hard

15.     Awfully

16.     Terrible

17.     Good

18.     Sadly

19.     Carefully

20.     Great

SECTION 3: READING (2 points) (0.4 each)

1 B  2 A  3C   4 B   5 A

SECTION 4: WRITING (3 points) (0.3 each)

1.       It is English that the man is learning.

2.       It was the book that the woman gave him.

3.       It was her friend that she sent the postcard.

4.       It was the book that Hoa borrowed from Long.

5.       It was his grandfather that the boy greeted in a strange language.

6.       I’m determined to win the competition

7.       They were excited to hear that their granny would visit them.

8.       It’s not easy to make him give up such habit.

9.       Her ability to do the English homework by herself makes her better at English.

10.     I like her willingness to help other people.

READING

1B 2A 3C 4B 5A 6C

3. ĐỀ SỐ 3

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three: (0.5 m)

1. A. candle                        B. married                      C. family                          D. party

2. A. blow                           B. flower                        C. joke                             D. golden

II. Choose the best answer to complete each of the following sentences: (3.0 ms)

3. My brother suggested ……………… to the movies tonight.

A. to go                           B. going                         C. go                                 D. goes       

4. You risk ……………. your money if you invest in that company.

A. lose                             B. to lose                       C. losing                            D. to be lost 

5. Did you see him………..out yesterday afternoon?.

A. to go                           B. go                              C. went                              D. was going

6. I hope you don’t mind…………… to come to meet her.

A. to be asked                  B. you were asked        C. being asked                   D. we asked you

7. She was very happy………..my present for her birthday last Thursday.

A. received                      B. receive                      C. to receive                      D. receiving

8. His sister could……….when she was only three years old.

A. to read                         B. reads                         C. reading                          D. read

9. We have a funny story……….you this evening, Mary.

A. to tell                           B. tell                            C. telling                            D. to talk

10. Peter felt very bored and didn’t know ……….to do last weekend.

A. where                          B. who                         C. when                              D. what

11. She can’t find the book that I………….her five days ago.

A .give                             B. gave                        C. have given                      D. had given

12. The mountain climbers are in danger of………… by an avalanche.

A. killing                          B. being killed            C. being died                       D. being dying

13. My uncle let me…………his motorcycle while he was on holiday.

A. borrow                         B. to borrow               C. borrowing                       D. borrowed

14. John promised………….me soon but he didn’t.

A. phone                           B. to phone                C. phoned                            D. phoning                             

III. Identify the part that must be changed to make each sentence correct: (1.5 ms)

15. How many people do you plan inviting to the party?

16. He didn’t want to tell what to do.

17. I saw a shoplifter was stealing something from the shop.

18. Please let me doing what I like

19. His parents make him to finish all his homework before he watches TV.

20..She finally decided not leaving her children alone in the house.

IV. Read the passage carefully then answer the questions below: (2.0 ms)

There are many valuable things in life, but friendship may be one of the most important things. Life without the experience of friendship is life without living. Human interaction is a necessity to survival, but friendship is an essential to the successful well-being of anyone.

Friendship is a relationship which takes time to build. One can think building a friendship is like planting a garden. Firstly, one meets a person and plants the seed of friendship. Then the friendship builds and continues to grow stronger. It requires devotion of time and patience to achieve a true friendship. Just like a garden that needs to be taken care of and watered daily to grow. However, a garden may some day become withered and die. Thus, one has to tend to it and has the patience to bring it back to life. Friendship also has its good and bad times. There comes a time when the relationship is just not working. To keep friendship lasting,  one needs to have willingness and constancy to reestablish it.

    A person who builds a friendship like planting a garden can overcome the obstacles easily. Friendship and planting a garden can both be considered as “give and take ”. The more effort and persistence are put into them, the more everlasting happiness can be accomplished.

Questions:

21. According to the writer, what is one of the most precious things in life?

……………………………………………………………………………………………………..

22. What is building a friendship like ?

………………………………………………………………………………………………………

23. Can we build a true friendship in a short time ?

……………………………………………………………………………………………………..

24. Does friendship always have good time ?

……………………………………………………………………………………………………..

—(Nội dung đầy đủ, chi tiết phần đáp án của đề thi số 3 vui lòng xem tại online hoặc đăng nhập để tải về máy)—

ĐÁP ÁN

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three: (0.5 m)

1. A. candle                        B. married                      C. family                          D. party

2. A. blow                           B. flower                        C. joke                             D. golden

II. Choose the best answer to complete each of the following sentences: (3.0 ms)

3. My brother suggested ……………… to the movies tonight.

A. to go                          B. going                          C. go                                 D. goes       

4. You risk ……………. your money if you invest in that company.

A. lose                            B. to lose                        C. losing                           D. to be lost 

5. Did you see him………..out yesterday afternoon?.

A. to go                           B. go                              C. went                              D. was going

6. I hope you don’t mind…………… to come to meet her.

A. to be asked                 B. you were asked         C. being asked                   D. we asked you

7. She was very happy………..my present for her birthday last Thursday.

A. received                     B. receive                       C. to receive                       D. receiving

8. His sister could……….when she was only three years old.

A. to read                        B. reads                          C. reading                           D. read

9. We have a funny story……….you this evening, Mary.

A. to tell                          B. tell                             C. telling                             D. to talk

10. Peter felt very bored and didn’t know ……….to do last weekend.

A. where                         B. who                           C. when                               D. what

11. She can’t find the book that I………….her five days ago.

A .give                            B. gave                          C. have given                       D. had given

12. The mountain climbers are in danger of………… by an avalanche.

A. killing                         B. being killed              C. being died                        D. being dying

13. My uncle let me…………his motorcycle while he was on holiday.

A. borrow                        B. to borrow                 C. borrowing                         D. borrowed

14. John promised………….me soon but he didn’t.

A. phone                          B. to phone                  C. phoned                               D. phoning                             

III. Identify the part that must be changed to make each sentence correct: (1.5 ms)

15. How many people do you plan inviting to the party?

A                     B                     C      D

16. He didn’t want to tell what to do.

A       B                      D

17. I saw a shoplifter was stealing something from the shop.

A                             B                               C         D       

18. Please let me doing what I like

A     B       C       D

19. His parents make him to finish all his homework before he watches TV.

A                                                      C               D

20..She finally decided not leaving her children alone in the house.

A                          B                                C     D

IV. Read the passage carefully then answer the questions below: (2.0 ms)

There are many valuable things in life, but friendship may be one of the most important things. Life without the experience of friendship is life without living. Human interaction is a necessity to survival, but friendship is an essential to the successful well-being of anyone.

Friendship is a relationship which takes time to build. One can think building a friendship is like planting a garden. Firstly, one meets a person and plants the seed of friendship. Then the friendship builds and continues to grow stronger. It requires devotion of time and patience to achieve a true friendship. Just like a garden that needs to be taken care of and watered daily to grow. However, a garden may some day become withered and die. Thus, one has to tend to it and has the patience to bring it back to life. Friendship also has its good and bad times. There comes a time when the relationship is just not working. To keep friendship lasting,  one needs to have willingness and constancy to reestablish it.

    A person who builds a friendship like planting a garden can overcome the obstacles easily. Friendship and planting a garden can both be considered as “give and take ”. The more effort and persistence are put into them, the more everlasting happiness can be accomplished.

Questions:

21. According to the writer, what is one of the most precious things in life?

(According to the writer, ) friendship (is one of the most precious things in life.)

22. What is building a friendship like ?

Building a friendship is like planting a garden.

23. Can we build a true friendship in a short time ?

No, we can’t.

24. Does friendship always have good time ?

No, it doesn’t.

—(Nội dung đầy đủ, chi tiết phần đáp án của đề thi số 3 vui lòng xem tại online hoặc đăng nhập để tải về máy)—

4. ĐỀ SỐ 4

I. Complete the sentences

1. When I (walk) ___________ to work I saw him.

2. Why did you avoid (meet) ________ him at the party last night?

3. By the time I arrived at the station the train (leave) ________ already.

4. James (not attend) ________ our wedding party last year.

5. We hoped (help) __________ by the teacher.

II. Pronounced differently from the rest.

1. A. architect 

B. cheese 

C. church

D. chat

2. A. change

B. mango

C. again

D. forget

3. A. house 

B. hot 

C. honest

D. holiday

4. A. ban

B. an

C. now 

D. money

5. A. around 

B. sound 

C. only 

D. mouse

III. Choose the best answer to complete the sentences.

1. The teacher made them __________ silent.

A. to keep                  B. Keeping                  C. Keep                         D. kept

2. She was able __________ English when she was very young.

A. to sing                   B. Sing                      C. Singing                        D. sang

3. Please let me __________ my result as soon as possible.

A. to know                B. Know                   C. Knew                           D. knowing

4. I want __________ the film that you told me yesterday.

A. see                       B. Seeing                  C. Saw                              D. to see

5. Could you please stop __________ so much noise?

A. make                   B. to make                C. Made                           D. making

6. Have you finished __________ on this project?

A. working              B. Work                    C. Worked                       D. to work

7. Remember__________ the letter for me tomorrow.

A. posting               B. to post                    C. Post                           D. will post

8. She said that she had talked to me but I didn’t remember __________ her before.

A. seeing                B. to see                      C. not seeing                 D. see

9. Let your name__________ in the sheet of paper.

A. write                  B. be written               C. Written                    D. to write

10. I think the old woman was very angry because she _____ when she saw the rubbish in front of her house.

A. made a fuss                       B. made a decision

C. made a choice                 D. made a move

IV. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. After (A) their children had grown up (B), they decided moving (C) to HCM city (D).

2. My lawyer advised (A) me to not say (B) anything (C) further about the (D) accident.

3. Most (A) people enjoy travel (B) to different (C) parts of (D) the world.

4. He said (A) he was accused (B) of have de serted (C) his ship two months before (D).

5. They wasted (A) a whole (B) afternoon try to repair (C) the old (D) bicycle.

V. Read the passage carefully and choose the correct answer.

VOLUNTEERS ABROAD

More and more young people are … (1) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (2) … no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

The work may … (3) … of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (4) … kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

—(Nội dung đầy đủ, chi tiết phần đáp án của đề thi số 4 vui lòng xem tại online hoặc đăng nhập để tải về máy)—

ĐÁP ÁN

I. 

1 – was walking; 2 – meeting; 3 – had left;

4 – didn’t attend; 5 – to be helped;

II. 

1 – A; 2 – A; 3 – C; 4 – A; 5 – C;

III. 

1 – C; 2 – A; 3 – B; 4 – D; 5 – D; 

6 – A; 7 – B; 8 – A; 9 – B; 10 – A; 

IV. 

1 – C; 2 – B; 3 – B; 4 – C; 5 – C; 

V. 

1 – A; 2 – C; 3 – A; 4 – D

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Nguyễn Thị Minh Khai. Để xem toàn bộ nội dung các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Mời các em tham khảo các tài liệu có liên quan:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Trần Hưng Đạo
  • Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Lê Lợi
  • Bộ 4 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 11 có đáp án năm 2021-2022 Trường THPT Nhân Trí

Hy vọng bộ đề thi này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong kì thi sắp tới.

Đỗ Thủy

Tôi là Đỗ Thủy đam mê sáng tạo viết Blog hàng ngày là những công việc mà tôi đang làm nó thực sự là những gì tôi yêu thích hãy theo dõi tôi để có những kiến thức bổ ích về xã hội ,cộng đồng và học tập.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button