Lớp 10

Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Nguyễn Đình Chiểu

Nhằm giúp các em học sinh lớp 10 có thêm tài liệu ôn tập chuẩn bị cho kì thi sắp tới. HOC247 xin giới thiệu đến các em tài liệu Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Nguyễn Đình Chiểu gồm phần đề và đáp án giải chi tiết, giúp các em ôn tập, rèn luyện kĩ năng làm đề. Mời các em cùng tham khảo.

Chúc các em đạt kết quả học tập tốt!

TRƯỜNG THPT NGUYỄN ĐÌNH CHIỂU

ĐỀ KSCL ĐẦU NĂM NĂM HỌC 2020-2021

MÔN: TIẾNG ANH 10

(Thời gian làm bài: 45 phút, không kể thời gian phát đề)

1. Đề số 1

I. PHONETICS

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 1: A. industry        B. continue                C. people                              D. finish

Question 2: A. influence     B. present              C. although                           D. relation

Question 3: A. prefer         B. electricity             C. invention        D. important

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 4: A. naked                      B. worked                  C. picked                 D. looked

Question 5: A. hand                        B. many                     C. bank                      D. sand

II. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6: Mr. Teacher………… English at our school for 20 years before he retired last year

A. had been teaching       B. has been teaching      C. was teaching        D. is teaching

Question 7: I live in Dalat, ……………. is one of the most beautiful cities of Vietnam.

A. in which                            B. that                 C. which                                D. where

Question 8: Tom asked Jerry …………….

A. where had she gone the previous day              B. where she had gone the previous day

C. where she had gone yesterday                          D. where did she go yesterday

Question 9: If I…………….in her position, I could ask for Raheem Sterling’s autograph.

A. am                                      B. had been               C. will be                   D. were

Question 10: I am not to blame for the fault…………….?

A. aren’t I             B. am I                       C. are I                                   D. am not I

Question 11: When the boy was told that he had failed the exam, he was extremely…………….

A. disappointing        B. disappointedly     C. disappointed             D. disappointment

Question 12: He had to go out …………….the heavy rain.

A. in spite of                         B. because       C. despite of                          D. although

Question 13: …………….ten minutes earlier, you would have met Nick Vujicic.

A. Had you arrived    B. If you arrived       C. Were you arrived       D. If you has arrived

Question 14: It was ……………. difficult a question that none of us could answer it.

A. such                                   B. so          C. too                                     D. very

Question 15: My daughter is …………….young to go to school.

A. very                                   B. too         C. so                                       D. enough

Question 16: We suggest……………. the questions carefully before circle the answer.

A. read                                   B. to read                   C. to reading                         D. reading

Question 17: Have you read the article……………. Thanh Nien newspaper about the massacre in Binh Duong?

A. on                                     B. in                            C. from                                  D. to

Question 18: It is a top secret. You ……………. tell anyone about it.

A. won’t                B. needn’t                  C. mustn’t                              D. mightn’t

Question 19: Jane came ……………. a beautiful picture when she was tidying the room.

A. pass                 B. round                     C. across                                D. into

Question 20: The larger the apartment, the ……………. the rent is.

A. expensiver                       B. more expensive   C. expensively                     D. most expensive

Question 21: He isn’t going to learn Spanish and…………….

A. so isn’t she         B. neither is she        C. she isn’t too                      D. either she isn’t

Question 22: Paper money …………….for over a thousand years.

 A. has used      B. was being used     C. was used                           D. has been used

Question 23: Jack: “Mary, remember to send my regards to your grandfather.”      

Mary: “…………….”

A. You’re welcome.             B. Thanks, I will.      C. That’s a good idea.         D. It’s my pleasure.

Question 24: Lan:  “Happy birthday! This is a small present for you.”  

Nga: “…………….”

            A. What a pity!                                             B. How terrible!      

            C. Have a good time!                                   D. How beautiful it is! Thanks.

Question 25: Carol went to ……………. prison to meet her brother.

A. the                                     B. Ø                            C. a                                        D. an

III. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 26: Every student whom is excellent at English is ready to participate in the contest

A. at                                        B. whom                    C. in                                      D. every

Question 27: Although the teacher taught the lesson again and againbut the students failed to do this question.

A. to do                     B. the                         C. but            D. again and again

Question 28: One of the woman said Tom to sit down at the table and wait for the manager.

A. said                                    B. the                          C. at             D. wait for

Question 29: She has tried hardly to arrive at the station on time.

A. at                                        B. on time                  C. has               D. hardly

Question 30: In my opinion, I think this kind of pen requires a tiny, perfectly round ball for it tips

A. In                B. I think                    C. perfectly                           D. their

IV. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in each of the following questions.

Question 31: The question is so difficult that no one came up with the correct answer.

A. easy                                  B. tough                     C. hard      D. challenging

Question 32: She didn’t give up pursuing her dream of a stewardess.

A. break                B. intend                    C. stop                                   D. continue

V. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word/phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions.

Question 33: He is so niceI’ve been crazy about him since the first time I saw him.

A. angry at                             B. in love with          C. stupid                                D. keen

Question 34: When being interviewed, you should concentrate on what the interviewer is saying or asking you.

A. be related to                                                         B. be interested in   

C. pay all attention to                                              D. express interest in

Question 35: School uniform is required in most of Vietnamese schools.

A. divided                             B. depended              C. compulsory                      D. paid

VI. Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions from 36 to 40.

     Thomas Edison was born in Milan, Ohio, in 1847. His family moved to Port Huron, Michigan, when he was seven years old. Surprisingly, he attended school for only two months. His mother, a former teacher, taught him a few things, but Thomas was mostly self-educated. His natural curiosity led him to start experimenting at a young age.

            Thomas Edison lit up the world with his invention of the electric light. Though the electric light was the most useful, it was not his only invention. He also invented the record player, the motion picture camera, and over 1,200 other things. About every two weeks he created something new. He worked 16 out of every 24 hours. Sometimes he worked so intensely that his wife had to remind him to sleep and eat.

             Thomas Edison died in 1931, in West Orange, New Jersey. He left numerous inventions that improved the quality of life all over the world.

Question 36: Thomas Edison was ……………..

A. a discoverer                     B. a teacher              C. an explorer                       D. an inventor

Question 37: In 1854 Edison’s family…………….

A. moved to Port Huron, Michigan                       B. bought a new house in Milan, Ohio

C. decided to settle in Milan, Ohio                        D. sent him to a school in New Jersey

Question 38: The word “self-educated” in the passage mostly means ……………..

A. “having been well taught”                                 B. “having had good schooling”

C. “having taught himself”                                   D. “having had a high education”

Question 38: Edison died at the age of…………….

A. 76                                      B. 84                          C. 47                                      D. 74

Question 40: Which of following statements is NOT true about Edison?

A.  He invented the motion picture camera.         B. He didn’t go to school at all.

C.  He made numerous inventions.                       D. He worked very hard.

VII. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 41 to 50.

STUDYING ABROAD

Student exchange programmes are a fantastic way to give students the (41) ………to live somewhere (42) ……………. for a school year, which helps them learn (43) …………….the customs and the way of life of other people. For this reason increasingly large numbers of young people are (44) …………….the advantage of living in (45) …………….country and are deciding to study abroad. They will eat new food, experience new traditions and learn the way people their own age live from day to day. (46) …………….they live abroad, they stay with carefully chosen host families, attend a (47) …………….school, and (48) …………….student on the exchange programme has (49) …………….who directly supports them the whole time they are abroad. Students (50) …………….be aged between 15 and 18 years and be good at a foreign language to qualify as an exchange student.

Question 41: A. cause                    B. opportunity          C. occasion               D. reason

Question 42: A. else                       B. well                        C. too                         D. also

Question 43: A. for                         B. about                     C. of                           D. by

Question 44: A. recommending    B. recognizing          C. regarding              D. reviewing

Question45:  A. separate                B. another                  C. different               D. new

Question 46: A. Whether               B. Although               C. However               D. While

Question 47: A. home                     B. local                      C. near                       D. close

Question 48: A. many                     B. every                     C. all                          D. both

Question 49: A. anybody               B. everyone               C. anyone                  D. somebody

Question 50: A. must                      B. ought                     C. have                      D. need

VIII. Supply the correct forms of the verbs in brackets.

Question 51: We are looking forward to……………… (meet) Avika Gor, who starred Anandi in Balika Vadhu.

Question 52: They are tired because they (travel) …………….by coach since yesterday.

Question 53: If you don’t hurry, all the tickets (sell) …………….. out.

Question 54: Since July 2015, WHO ………….. (report) MERS-CoV cases in over 21 countries.

Question 55: On the way to school, Long often stops ……………. (buy) a newspaper.

 

IX. Supply the correct form of the words in brackets.

Question 56: The gas from the chemical factory was ……….harmful.                        (EXTREME)

Question 57: In Western countries, electricity, gas, and water are…………           (NECESSARY)

Question 58: I couldn’t sleep because the bed was so…………………..                      (COMFORT)

Question 59: Many people express strong opposition to Mrs. Le Na’s…..…...              (BEHAVE)

Question 60: The AO DAI is the …………. dress of Vietnamese women.              (TRADITION)

X. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Question 1:  Although his leg was broken, he managed to get out of the car.

Despite ………………………………………………………………………………………

Question 2: I’ve never met a more handsome man than Son Tung.

Son Tung…………………………………………………………………………………….

Question 3: “Don’t watch Indian films if they aren’t your cup of tea” Jane said to me.

           Jane told me………………….…………………………………………………………………..

Question 4: Federer regrets not winning the 2015 Wimbledon last July.

Federer wishes……………………………………………………………………………….

Question 5: All visitors to Da Nang fall in love with it.

Everyone who……………………………………………………………………………….

WRITING: In about 120 words, write a paragraph to describe a person you admire most

—————The end—————

ĐÁP ÁN

I. (0.1 point/ correct answer)

1. B                 2. A                 3. B                 4. A                 5. B

II. (0.1 point/ correct answer)

6. A                 7. C                 8. B                 9. D                 10. B               11. C               12. A

13. A             14. B               15. B               16. D             17. B               18. C               19. C

20. B               21. B               22. D             23. B               24. D             25. A

III. (0.1 point/ correct answer)

26. B               27. C               28. A             29. D             30. B

IV. (0.1 point/ correct answer)

31. A             32. D

V. (0.1 point/ correct answer)

33. B               34. C               35. C

VI. (0.1 point/ correct answer)

36. D               37. A               38. C               39. B               40. B

VII. (0.2 point/ correct answer)

41. B               42. A               43. B               44. B               45. B

46. D               47. B               48. B               49. D               50. A

VIII. (0.2 point/ correct answer)

51. meeting                            52. have been travelling/ have travelled

53. will be sold                     54. has reported                                55. to buy

IX. (0.2 point/ correct answer)

56. extremely                        57. necessities                       58. uncomfortable

59. behavior                         60. traditional

X. (0.2 point/ correct answer)

1. Despite the fact that his leg was broken, he managed to get out of the car.

                 his broken leg, he managed to get out of the car.

                his leg being broken, he managed to get out of the car.

2. Son Tung is the most handsome man (that) I have ever met.

3. Jane told me not to watch Indian films if they weren’t my cup of tea.

4. Federer wishes (that)he had won the 2015 Wimbledon last July

5. Everyone who visits Da Nang falls in love with it.

2. Đề số 2

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.(0.5 m)

1. A. dinner               B. drink          C. drive                      D. children

2. A. peasant             B. death         C. ready                     D. scream

Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5 m)

3. A. office               B. harrow            C. neighbor         D.  contented

4. A. buffalo         B. profession      C. bicycle        D. passenger

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that is closest in meaning to the underlined word in the following question. (0.25 m)

5. His father is a peasant. He spends most of his time working in the field.

A. doctor       B. teacher      C. farmer       D. pilot

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions. (0.75 m)

6. Which sentence is right?

A. The teacher gives usually us a test on Saturdays.

B. The teacher usually gives us a test on Saturdays.

C. Usually, the teacher give us a test on Saturdays.

D. The teacher give us a test on Saturdays usually.

7. Tom: What lesson do you have at 7:00 a.m. on Tuesday?

David: ………………………………………………………..

A. I go to school by bicycle.

B. Don’t worry about that.

C. At 7:00 a.m. on Tuesday, I have an English lesson.

D. Sorry, I have got to go now. See you later.

8. Julie: Hello, Mary. You don’t look very happy. ……………………………?

Mary: Hi, Julie. I feel tired. I’ve got a headache.

A. Well, it’s been nice meeting you.         B. Goodbye. Catch you later.

C. What’s the matter with you?           D. Great. I’ll see you tomorrow.

Choose the underlined part that needs correcting. (0.5 m)

9. She feels contend with what she does.

             A       B        C                   D

10. The alarm goes of at 6:00, then Tom gets up.

               A            B   C                   D

Read the following passage and choose the best answer for each blank. (1.75 ms)

David Evans is a farmer. He (11)________ farming on his own land in Wales. The farm has belonged to his family for generations. The soil is (12) ____. David raises sheep on his land. He does not employ any full-time workers. His sons help him when they are not (13)_______school. His wife adds to the family income by selling eggs which her hens produce. In summer she often takes paying guests into the farm-house. The guests from the city enjoy their quiet holiday in the clean country air and Mrs. Evans enjoys (14) ________some extra money to (15)_________ on clothes for her children and herself. (16)__________, it is a lonely life for the Evans family when the guests have gone. The question is that if his children want to take over the farm when Mr. Evans gives up working. Country life is quiet and (17)__________  to them. It is quite likely that they will leave the farm for the city some days.

11. A. do                     B. does                        C. did             D. have done

12. A. poor                 B. poorly                    C. poverty       D. poorest

13. A. in                      B. for                          C. at                D. on

14. A. have                 B. to have                   C. having        D. being had

15. A. pay                   B. sell                          C. buy             D. spend

16. A. However         B. Therefore              C. Because    D. Although

17. A. busy                B. peaceful                C. interesting D. bored

Read the passage and choose the most correct answer. (1.75 ms)

My name’s John and I’m 13. I’m from Edinburgh in Scotland. I go to school in the centre of Edinburgh. Every day, I get up at half past seven and put on my school uniform. I hate it! The trousers are black, the jumper’s black, the jacket’s black, the shirt’s white and the tie is red and black. It’s so boring!

I have breakfast at quarter to eight. I usually have yoghurt with strawberries and a glass of milk. Then, I meet my friends at half past eight and we go to school on the bus. School starts at nine o’clock and we arrive there at ten to nine. I talk to my friends before school or play football.

My favourite subjects are Geography and English. The teachers are friendly and we don’t always have homework!

Lunch is at quarter to one. I go to the school canteen with my friends. I sometimes buy hamburger and chips but I always have cabbage or spinach or another vegetable with it!

School finishes at four o’clock. When I get home, I surf the Internet or play computer games. I do my homework after I have dinner.

18. John is from …

A. England                B. Scotland                C. Wales                    D. Ireland

19. He gets up at ……

A. seven thirty          B. half past six          C. quarter to seven   D. seven fifteen

20. John’s school tie is…

A. black                     B. red                         C. black and red        D. white

21. John goes to school ….

A. by car                    B. by train                 C. by bus                   D. by motorbike

22. John eats his lunch…

A. at home                 B. in the school canteen

C. on the bus             D. in the classroom

23. After school John likes to…

A. play computer games                  B. watch TV

C. read a book                                   D. have vegetables

24. What is John’s profession?

A. He is a teacher.                            B. He is a doctor.

C. He is an engineer.                        D. He is a student.

Give the correct tenses of the verbs in brackets. (1.0 m)

25. She (kiss)……………………her mum goodbye every morning.

26. They (not, visit) ………………… Da Lat City two years ago.

27. John (be) ……………never late for school.

28. When he was a child, he usually (go) ……………..fishing with his brother.

Give the correct forms of the verbs in brackets. (1.0 m)

29. They suggested (play) …………………..sports in the afternoons.

30. He doesn’t know where (go)……………………

31. He would like (have) ……………….a glass of coffee.

32. The baby is sleeping. Could you please stop (make) …………………..noise? 

Answer the following questions. (1.0 m)

33. What is your surname? =>…………………………………………………

34. When were you born? =>…………………………………………………

35. Where are you living now? =>…………………………………………………

36. What is your favorite subject?=>………………………………………………

Give the correct forms of the words in brackets. (0.5 m)

37. On Tet holiday, the stores are (crowd) ………………….………with shoppers.

38. Tom likes studying (physics)……………………………..Education subject because it’s good for his health.

Rearrange the following words into the meaningful sentences. (0.5 m)

39. a/ they/ summer/ wonderful/ had/ last/ holiday.

……………………………………………………………………….

40. stays/ home/ she/ Sundays/ often/ at/ on.

……………………………………………………………………….

—–THE END ——

ĐÁP ÁN

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.(0.5 m)

1. A. dinner               B. drink          C. drive                      D. children

2. A. peasant             B. death         C. ready                     D. scream

Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5 m)

3. A. office               B. harrow            C. neighbor         D.  contented

4. A. buffalo         B. profession      C. bicycle        D. passenger

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that is closest in meaning to the underlined word in the following question. (0.25 m)

5. His father is a peasant. He spends most of his time working in the field.

A. doctor       B. teacher      C. farmer       D. pilot

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions. (0.75 m)

6. Which sentence is right?

A. The teacher gives usually us a test on Saturdays.

B. The teacher usually gives us a test on Saturdays.

C. Usually, the teacher give us a test on Saturdays.

D. The teacher give us a test on Saturdays usually.

7. Tom: What lesson do you have at 7:00 a.m. on Tuesday?

David: ………………………………………………………..

A. I go to school by bicycle.

B. Don’t worry about that.

C. At 7:00 a.m. on Tuesday, I have an English lesson.

D. Sorry, I have got to go now. See you later.

8. Julie: Hello, Mary. You don’t look very happy. ……………………………?

Mary: Hi, Julie. I feel tired. I’ve got a headache.

A. Well, it’s been nice meeting you.         B. Goodbye. Catch you later.

C. What’s the matter with you?          D. Great. I’ll see you tomorrow.

Choose the underlined part that needs correcting. (0.5 m)

9. She feels contend with what she does.

             A       B        C                   D

10. The alarm goes of at 6:00, then Tom gets up.

               A            B   C                   D

Read the following passage and choose the best answer for each blank. (1.75 ms)

David Evans is a farmer. He (11)________ farming on his own land in Wales. The farm has belonged to his family for generations. The soil is (12) ____. David raises sheep on his land. He does not employ any full-time workers. His sons help him when they are not (13)_______school. His wife adds to the family income by selling eggs which her hens produce. In summer she often takes paying guests into the farm-house. The guests from the city enjoy their quiet holiday in the clean country air and Mrs. Evans enjoys (14) ________some extra money to (15)_________ on clothes for her children and herself. (16)__________, it is a lonely life for the Evans family when the guests have gone. The question is that if his children want to take over the farm when Mr. Evans gives up working. Country life is quiet and (17)__________  to them. It is quite likely that they will leave the farm for the city some days.

11. A. do                     B. does                       C. did             D. have done

12. A. poor                 B. poorly                    C. poverty       D. poorest

13. A. in                      B. for                          C. at                D. on

14. A. have                 B. to have                   C. having       D. being had

15. A. pay                   B. sell                          C. buy             D. spend

16. A. However        B. Therefore              C. Because    D. Although

17. A. busy                B. peaceful                C. interesting D. bored

Read the passage and choose the most correct answer. (1.75 ms)

My name’s John and I’m 13. I’m from Edinburgh in Scotland. I go to school in the centre of Edinburgh. Every day, I get up at half past seven and put on my school uniform. I hate it! The trousers are black, the jumper’s black, the jacket’s black, the shirt’s white and the tie is red and black. It’s so boring!

I have breakfast at quarter to eight. I usually have yoghurt with strawberries and a glass of milk. Then, I meet my friends at half past eight and we go to school on the bus. School starts at nine o’clock and we arrive there at ten to nine. I talk to my friends before school or play football.

My favourite subjects are Geography and English. The teachers are friendly and we don’t always have homework!

Lunch is at quarter to one. I go to the school canteen with my friends. I sometimes buy hamburger and chips but I always have cabbage or spinach or another vegetable with it!

School finishes at four o’clock. When I get home, I surf the Internet or play computer games. I do my homework after I have dinner.

18. John is from …

A. England                B. Scotland                C. Wales                    D. Ireland

19. He gets up at ……

A. seven thirty          B. half past six          C. quarter to seven   D. seven fifteen

20. John’s school tie is…

A. black                     B. red                         C. black and red       D. white

21. John goes to school ….

A. by car                    B. by train                 C. by bus                   D. by motorbike

22. John eats his lunch…

A. at home                 B. in the school canteen

C. on the bus             D. in the classroom

23. After school John likes to…

A. play computer games                  B. watch TV

C. read a book                                   D. have vegetables

24. What is John’s profession?

A. He is a teacher.                            B. He is a doctor.

C. He is an engineer.                        D. He is a student.

Give the correct tenses of the verbs in brackets. (1.0 m)

25. She (kiss)…KISSES…her mum goodbye every morning.

26. They (not, visit) …DIDN’T VISIT… Da Lat City two years ago.

27. John (be) …IS…never late for school.

28. When he was a child, he usually (go) …WENT..fishing with his brother.

Give the correct forms of the verbs in brackets. (1.0 m)

29. They suggested (play) …PLAYING………………..sports in the afternoons.

30. He doesn’t know where (go)…TO GO…………

31. He would like (have) …TO HAVE….a glass of coffee.

32. The baby is sleeping. Could you please stop (make) MAKING…..noise? 

Answer the following questions. (1.0 m)

33. What is your surname? =>…………………………………………………

34. When were you born? =>…………………………………………………

35. Where are you living now? =>…………………………………………………

36. What is your favorite subject?=>………………………………………………

Give the correct forms of the words in brackets. (0.5 m)

37. On Tet holiday, the stores are (crowd) ……CROWDED….………with shoppers.

38. Tom likes studying (physics)…PHYSICAL…..Education subject because it’s good for his health.

Rearrange the following words into the meaningful sentences. (0.5 m)

39. a/ they/ summer/ wonderful/ had/ last/ holiday.

…LAST SUMMER THEY HAD A WONDERFUL  HOLIDAY….

40. stays/ home/ she/ Sundays/ often/ at/ on.

……SHE OFTEN STAYS AT HOME ON SUNDAYS……….

—–THE END ——

3. Đề số 3

Give the correct tenses of the verbs in brackets. (1.0 m)

1. She (kiss)……………………her mum goodbye every morning.

2. They (not, visit) ………………… Da Lat City two years ago.

3. John (be) ……………never late for school.

4. When he was a child, he usually (go) ……………..fishing with his brother.

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others.(0.5 m)

5. A. dinner               B. drink          C. drive                      D. children

6. A. peasant             B. death         C. ready                     D. scream

Give the correct forms of the words in brackets. (0.5 m)

7. On Tet holiday, the stores are (crowd) ………………….………with shoppers.

8. Tom likes studying (physics)……………………………..Education subject because it’s good for his health.

Rearrange the following words into the meaningful sentences. (0.5 m)

9. a/ they/ summer/ wonderful/ had/ last/ holiday.

……………………………………………………………………….

10. stays/ home/ she/ Sundays/ often/ at/ on.

……………………………………………………………………….

Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5 m)

11. A. office             B. harrow            C. neighbor         D.  contented

12. A. buffalo        B. profession      C. bicycle        D. passenger

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that is closest in meaning to the underlined word in the following question. (0.25 m)

13. His father is a peasant. He spends most of his time working in the field.

A. doctor       B. teacher      C. farmer       D. pilot

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions. (0.75 m)

14. Which sentence is right?

A. The teacher gives usually us a test on Saturdays.

B. The teacher usually gives us a test on Saturdays.

C. Usually, the teacher give us a test on Saturdays.

D. The teacher give us a test on Saturdays usually.

15. Tom: What lesson do you have at 7:00 a.m. on Tuesday?

David: ………………………………………………………..

A. I go to school by bicycle.

B. Don’t worry about that.

C. At 7:00 a.m. on Tuesday, I have an English lesson.

D. Sorry, I have got to go now. See you later.

16. Julie: Hello, Mary. You don’t look very happy. ……………………………?

Mary: Hi, Julie. I feel tired. I’ve got a headache.

A. Well, it’s been nice meeting you.         B. Goodbye. Catch you later.

C. What’s the matter with you?           D. Great. I’ll see you tomorrow.

Choose the underlined part that needs correcting. (0.5 m)

17. She feels contend with what she does.

             A       B        C                   D

18. The alarm goes of at 6:00, then Tom gets up.

               A            B   C                   D

Read the passage and choose the most correct answer. (1.75 ms)

My name’s John and I’m 13. I’m from Edinburgh in Scotland. I go to school in the centre of Edinburgh. Every day, I get up at half past seven and put on my school uniform. I hate it! The trousers are black, the jumper’s black, the jacket’s black, the shirt’s white and the tie is red and black. It’s so boring!

I have breakfast at quarter to eight. I usually have yoghurt with strawberries and a glass of milk. Then, I meet my friends at half past eight and we go to school on the bus. School starts at nine o’clock and we arrive there at ten to nine. I talk to my friends before school or play football.

My favourite subjects are Geography and English. The teachers are friendly and we don’t always have homework!

Lunch is at quarter to one. I go to the school canteen with my friends. I sometimes buy hamburger and chips but I always have cabbage or spinach or another vegetable with it!

School finishes at four o’clock. When I get home, I surf the Internet or play computer games. I do my homework after I have dinner.

19. John is from …

A. England                B. Scotland                C. Wales                    D. Ireland

20. He gets up at ……

A. seven thirty          B. half past six          C. quarter to seven   D. seven fifteen

21. John’s school tie is…

A. black                     B. red                         C. black and red        D. white

22. John goes to school ….

A. by car                    B. by train                 C. by bus                   D. by motorbike

23. John eats his lunch…

A. at home                 B. in the school canteen

C. on the bus             D. in the classroom

24. After school John likes to…

A. play computer games                  B. watch TV

C. read a book                                   D. have vegetables

25. What is John’s profession?

A. He is a teacher.                            B. He is a doctor.

C. He is an engineer.                        D. He is a student.

Give the correct forms of the verbs in brackets. (1.0 m)

26. They suggested (play) …………………..sports in the afternoons.

27. He doesn’t know where (go)……………………

28. He would like (have) ……………….a glass of coffee.

29. The baby is sleeping. Could you please stop (make) …………………..noise? 

Answer the following questions. (1.0 m)

30. What is your surname? =>…………………………………………………

31. When were you born? =>…………………………………………………

32. Where are you living now? =>…………………………………………………

33. What is your favorite subject?=>………………………………………………

Read the following passage and choose the best answer for each blank. (1.75 ms)

David Evans is a farmer. He (34)________ farming on his own land in Wales. The farm has belonged to his family for generations. The soil is (35) ____. David raises sheep on his land. He does not employ any full-time workers. His sons help him when they are not (36)_______school. His wife adds to the family income by selling eggs which her hens produce. In summer she often takes paying guests into the farm-house. The guests from the city enjoy their quiet holiday in the clean country air and Mrs. Evans enjoys (37) ________some extra money to (38)_________ on clothes for her children and herself. (39)__________, it is a lonely life for the Evans family when the guests have gone. The question is that if his children want to take over the farm when Mr. Evans gives up working. Country life is quiet and (40)__________  to them. It is quite likely that they will leave the farm for the city some days.

34. A. do                     B. does                        C. did             D. have done

35. A. poor                 B. poorly                    C. poverty       D. poorest

36. A. in                      B. for                          C. at                D. on

37. A. have                 B. to have                   C. having        D. being had

38. A. pay                   B. sell                          C. buy             D. spend

39. A. However         B. Therefore              C. Because    D. Although

40. A. busy                B. peaceful                C. interesting D. bored

—–THE END ——

4. Đề số 4

I – Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.(1m)

1.

A. tired

B. enjoyed

C. reached

D. arrived

2.

A. jeans

B. caps

C. pants

D. shirts

3.

A. cheerful

B. machine

C. chance

D. champion

4.

A. bath

B. bathe

C. both

D. breath

5

A. village

B. shrine

C. river

D. picnic

II. Choose the best answer A, B,C, or D) to complete the sentences. (2ms)

1.   I can’t understand the French visitors. I wish I________French.

      A. know                           B. will know               C. knew                     D. have known

2.   People in Israel are going to celebrate their festival________is called Passover.

      A. which                          B.who                         C. whom                    D. where

3.   ________I was really tired, I went to bed early.

      A. Even though             B. So                          C. Therefore              D. Because

4. Let’s ___________ about pollution problem.

       A.to talk                          B. talking                   C. talk                         D. talked

5. The childen laughed________when they are watching a comic.

       A. happily                      B. happy                    C. happiness            D. unhappy

6. Nobody went to the party, _________?

      A. does he                                  B. do they                  C. didn’t they             D. did they

7.  I ________phone her if I knew her number.

       A. would                        B. have to                  C. will                         D. shall

8. “How about having a drive to the countryside this weekend?” – “____________”

       A. Not at all        B. You are welcome.     C. No, thanks         D. That’s a good idea.

9. There are ______ good programs on TV that I rarely watch it.

        A. such few          B. such little                 C. so few              D so little

10. I am looking __________ to hearing from you soon.

            A. for                B. up               C. at               D. forward

III. Give the correct tense/form of the verbs in the brackets. (2ms)

1. If you study hard, you _________________(pass) the exam.                                                     

2. He ______________(not go) to the movies last Sunday.                                                 

3. The examiner asked me if I ________________(can speak) any other languages.         

4. Most children enjoy _________________(take) to the zoo.

5. My wife and I  _________________ (move) here since 2000.

6. A new house _______________________ (build) next to ours next year.

7. Vietnamese people get used to ___________ (eat) with chopsticks.

8. They refuse ______________ (go) out on trips if it’s too hot.                                  

IV. Fill in each blank with an appropriate preposition. (1m)

  1. The air at the seaside is good ___________ health.
  2. Mary always agrees _________ everything he says.
  3. Will you look ___________ my dog while I am on holiday.
  4. That car is different ______________ mine.
  5. English is spoken all _________ the world.

V. Fill in each numbered blank with one suitable word from the box to complete the passage.(1m)

decorate            occurs                important                 celebrations

There are many (1)____________throughout the year in Vietnam, but Tet or Lunar New Year is the most (2)_____________celebration for Vietnamese people. Tet usually (3)____________between January twenty-first and February nineteenth. The exact date changes  from year to  year. A few days before Tet is the time for people to clean and (4)____________ their home. During Tet, people, old and young, enjoy special food cooked on the occasion of Tet. It is also the time for family members to be together.

VI. Read the passage carefully and then answer the given questions. (1m)

       Passover is in late March or early April. This festival is celebrated in Israel and by all Jewish people. On this festival, people celebrate freedom from slavery. Passover is also an ancient spring festival. On the first and second nights of Passover, Jewish families eat special meal called the Seder.

        Easter is a joyful festival which is celebrated in many countries. It happens at around the same time as Passover. On Easter day (Easter Sunday), young children receive chocolate or sugar eggs as long as they are good. In many countries, people crowd the streets to watch colorful parades.

1.Where is Passover celebrated?

…………………………………………………………………………………………………………..

2.Who is it celebrated by?

………………………………………………………………………………………………………….

3. When does Easter happen?

……………………………………………………………………………………………………………

4.What do people crowd the streets for?

………………………………………………………………………………………………………….

VII. Rewrite these sentences so that the second means the same as the first one. (2ms)

1. Minh last wrote to his penpal five months ago.

               Minh hasn’t……………………………………………………………………………………………………..

2.  They will translate this book into Vietnamese.

    This book ………………………………………………………………………………………………………..

3. “I can’t go to school today because I’m ill,” said Mike.

      Mai said that …………………………………………………………………………………………………..

4. The man is a famous actor. You met him at the party last night. (using WHOM)

   ……………………………………………………………………………………………………………………….

5. I’m so busy, so I don’t write to my friends regularly.

     If I ………………………………………………………………………………………………………………..

6. We are interested in listening to music in the free time.

     We enjoy ……………………………………………………………………………………………………..

7. I’m quite tall but you are taller.

     I’m not ………………………………………………………………………………

8. He gave me a book. It is about President Ho Chi Minh. (using WHICH)

  ……………………………………………………………………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I – Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.(1m)

1.

A. tired

B. enjoyed

C. reached

D. arrived

 

2.

A. jeans

B. caps

C. pants

D. shirts

 

3.

A. cheerful

B. machine

C. chance

D. champion

 

4.

A. bath

B. bathe

C. both

D. breath

 

5

A. village

B. shrine

C. river

D. picnic

 

II. Choose the best answer A, B,C, or D) to complete the sentences. (2ms)

1.   I can’t understand the French visitors. I wish I________French.

      A. know                           B. will know               C. knew                     D. have known

2.   People in Israel are going to celebrate their festival________is called Passover.

      A. which                         B.who                         C. whom                    D. where

3.   ________I was really tired, I went to bed early.

      A. Even though             B. So                          C. Therefore              D. Because

4. Let’s ___________ about pollution problem.

       A.to talk                          B. talking                   C. talk                                    D. talked

5. The childen laughed________when they are watching a comic.

       A. happily                     B. happy                    C. happiness            D. unhappy

6. Nobody went to the party, _________?

      A. does he                                  B. do they                 C. didn’t they             D. did they

7.  I ________phone her if I knew her number.

       A. would                                   B. have to                  C. will                         D. shall

8. “How about having a drive to the countryside this weekend?” – “____________”

       A. Not at all        B. You are welcome.     C. No, thanks        D. That’s a good idea.

9. There are ______ good programs on TV that I rarely watch it.

        A. such few          B. such little                 C. so few              D so little

10. I am looking __________ to hearing from you soon.

            A. for                B. up               C. at               D. forward

III. Give the correct tense/form of the verbs in the brackets. (2ms)

1. If you study hard, you     will pass     the exam.                                                    

2. He didn’t go to the movies last Sunday.                                                 

3. The examiner asked me if I could speak any other languages.         

4. Most children enjoy being taken to the zoo.

5. My wife and I  have moved here since 2000.

6. A new house will be built next to ours next year.

7. Vietnamese people get used to eating with chopsticks.

8. They refuse to go out on trips if it’s too hot.                                   

IV. Fill in each blank with an appropriate preposition. (1m)

6. The air at the seaside is good _____for______ health.

7. Mary always agrees ____with_____ everything he says.

8. Will you look ____after_______ my dog while I am on holiday.

9. That car is different ____from__________ mine.

10. English is spoken all ___over______ the world.

V. Fill in each numbered blank with one suitable word from the box to complete the passage.(1m)

Important              decorate            occurs                celebrations

There are many (1)___celebrations_________throughout the year in Vietnam, but Tet or Lunar New Year is the most (2)___important__________celebration for Vietnamese people. Tet usually (3)__occurs__________between January twenty-first and February nineteenth. The exact date changes  from year to  year. A few days before Tet is the time for people to clean and (4)___decorate _________ their home. During Tet, people, old and young, enjoy special food cooked on the occasion of Tet. It is also the time for family members to be together.

VI. Read the passage carefully and then answer the given questions. (1m)

       Passover is in late March or early April. This festival is celebrated in Israel and by all Jewish people. On this festival, people celebrate freedom from slavery. Passover is also an ancient spring festival. On the first and second nights of Passover, Jewish families eat special meal called the Seder.

        Easter is a joyful festival which is celebrated in many countries. It happens at around the same time as Passover. On Easter day (Easter Sunday), young children receive chocolate or sugar eggs as long as they are good. In many countries, people crowd the streets to watch colorful parades.

1.Where is Passover celebrated?

      (It is celebrated) in Israel.

2.Who is it celebrated by?

      (It is celebrated) by all Jewish people.

3. When does Easter happen?

        (It happens) at around the same time as Passover.

4.What do people crowd the streets for?

        (They crowd the streets) to watch colorful parades.

VII. Rewrite these sentences so that the second means the same as the first one. (2ms)

1. Minh last wrote to his penpal five months ago.

               Minh hasn’t written to his penpal for five months. 

2.  They will translate this book into Vietnamese.

    This book will be translated into Vietnamese.

3. “I can’t go to school today because I’m ill,” said Mary.

      Mary said that she couldn’t go to school that day because she was ill.

4. The man is a famous actor. You met him at the party last night. (using WHOM)

     The man whom you met at the party last night is a famous actor.

5. I’m so busy, so I don’t write to my friends regularly.

     If I were not so busy,  I would write to my friends regularly.

6. We are interested in listening to music in the free time.

     We enjoy listening to music in the free time.

7. I’m quite tall but you are taller.

     I’m not as tall as you.

8. He gave me a book. It is about President Ho Chi Minh. (using WHICH)

     He gave me a book which is about President Ho Chi Minh.

5. Đề số 5

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the original sentence in each of the following questions.

1. Jenny is so creative that we all can rely on her for original ideas.

        A. Being creative, we can all rely on Jenny for original ideas.

        B. Creative as Jenny is, we can rely on her for original ideas.

        C. Jenny is such creative girl that we all can rely on her for original ideas.

        D. Jenny is such a creative  girl that we all can rely on her for original ideas.

2. She didn’t write to him until she received a letter from him.

A. It was not until she received a letter from him that she wrote to him.

B. It was not until she received a letter from him did she write to him.

C. Not until she received a letter from him that she write to him.

D. Until she received a letter from him that she didn’t write to him.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

3. In the restroom, Tina was brushing (A) her hair, freshened her lip-gloss, and took deep breaths (B), trying to (C) work up the courage to walk to (D) her first speech class.

4. Thomas Raven is (A) a physicist whom (B) book on (C) time and space has been translated into a dozen (D) languages.

5. I found my new(A) contact lenses strangely (B) at first, but I got used (C) to them in the end (D).

6. Last night, when I was reading (A), I heard the door to open (B) and saw (C) the shadow move (D) across the floor.

7. Together with (A) many other tourists (B) to this city, Sarah are (C) spending a lot of time visiting magnificent palaces. (D)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

8. We can protect the world in which we live. We, for example, can grow more trees and recycle rubbish.

        A. We can protect the world in which we live as well as we can grow more trees and recycle rubbish.

        B. We can protect the world in which we live, growing more trees and recycle rubbish.

        C. We can protect the world in which we live by growing more trees and recycling rubbish.

        D. We can protect the world in which we live such as growing more trees and recycling rubbish.

9. He joined the army in 1998. He was soon promoted to the rank of captain.

        A. He was promoted to the rank of captain in 1998 and joined the army.

        B. Promoted to the rank of captain in 1998, he joined the army soon later,

        C. He worked as a captain in the army and had a promotion in 1998.

        D. Joining the army in 1998, he was soon promoted to the rank of captain.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

10. and Laura are saying goodbye to each other after going to LOTTE Center. And they are going to have a date with each other later.

– Laura. “Well, it’s getting late. May be we could get together sometime.”     – Ken. “_____.”

A. Nice to see back you.                                          B. Take it easy.

C. Sounds good. I’ll give you a call.                       D. Yes, I’ve enjoyed it.

11. John is in a restaurant. He is going to order dishes.

      – Waiter: “Can I get you something?”                   – John : “___________”

        A. I’ll pay for what I have eaten                             B. Could I have a look at the dessert menu?

       C. Yes, you can.                                                       D. Is it cheap or expensive?

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

            Parks in our country are wonderful playgrounds and millions of people visit them every year. There are places where you can camp without charge or you can rent a room in a hotel. You can take long walks in the forests, take boat trips, or climb mountains. You are not allowed to hunt in the parks, so there are many wild animals. You can fish in the streams of most of the parks. The park keepers sometimes go with the visitors on walks to tell them about the animals, plants, and mountains. They also have programmes and talks at the campgrounds and in the hotels so that people many learn all about the park and the things that are in it.

12. What is the purpose of the passage?

      A. to introduce parks in a country

      B. to give a set of recommendations on renting a room in a hotel.

      C. to give a typical features of parks

      D. to make critical comments about the construction of campgrounds

13. Which of the following statements is Not true ?

A. We can walk and have talks with the park keepers        B. We can hunt in the parks

C. We are allowed to fish in most of the parks         D. There are many animals in the park

14. We can camp in the parks ________

A. if we rent a room in a hotel                                      B. with a small fee  

C. without having to pay anything                               D. it we visit them every year

15. Which of the following activities is not mentioned in the passage?

A. go climbing               B. go by boat                          C. go for a walk        D. go skiing

16. The word ” streams” in line 4 is closest in meaning to_______ 

A. small rivers                B. lakes                                               C. ponds                    D. big seas

17. The word ” them” in line 5 refers to ________

A. animals                       B. visitors                            C. parks                     D. park keepers       

18. The park keepers once in a while walks with the vistitors to talk about the followings EXCEPT___

A. animals                     B. biodiversity                        C. plants                    D. mountains

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

19. A. photograph             B. enough                          C. Stephen                       D. physics

20. A. dolphine                  B. design                            C. domestic                       D. soldier

21. A. heart                         B. hear                                C. clear                              D. near

22. A. fired                          B. traveled                          C. enjoyed                        D. decided

23. A. maintains                B. laughs                            C. drops                             D. imports

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

24. About 400 students ______ part in the protest.

        A. took                           B. held                                C. made                             D. did

25. ______you, I would think twice about that decision. It could be a bad move.

A. If I am                        B. Should I be                    C. If I were                        D. If I had been

26. Charlie Chaplin is considered as the greatest comic actor of the ____.

        A. musical cinema      B. commercial film            C. romantic comedy        D. silent cinema

27. The atmosphere at a funeral is often solemn and _____ .                                   

        A. delighted                 B. delightful                        C.  mournful                     D.  mourning

28. There isn’t ____ airport near where I live. ____nearest airport is 70 miles away.

        A.  a / The                   B. an / The                        C. the / The                      D.  the / A

29. “You look _________ when you see me.”   “ Yes. I think you are in China.”              

        A. astonish                   B. astonishing                    C. astonishingly               D. astonished  

30. They worked really hard _______ earn enough money for their living.

       A. so as to                    B. because                         C. so that                          D. in order for

31. Nobody believed Paul at first, but he__________to be right.

        A. turned out                B. found out                       C. worked out                   D. came out

32. During our stay in Venice, we bought a ________ bottle.

        A. glass lovely perfume                                          B. lovely glass perfume   

        C. lovely perfume glass                                          D. glass perfume lovely

33. Many unfortunate children are being looked after at this_______

     A. orphaned                 B. orphaning                       C. orphan                       D. orphanage

34. Whales have to rise from the water to breathe _______they are mammals .

     A. but                          B. thus                                  C. because                     D. although

35. Most forests in other climatic areas _______by human beings.

      A. had already been affected                                    B. have already been affecting

    C. have already affected                                           D. have already been affected                                   

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is SIMILAR in meaning to the underlined part in each of the following questions.

36. Water can be held on the land by vegetation.

   A. plants used as food   B. grown trees                   C. the growth of plants  D. plants and trees

37. The overall aim of the book is to help bridge the gap between theory and practice, particularly in language teaching.

        A. reduce the differences                                       B. minimise the limitations     

        C. construct a bridge                                               D. increase the understanding

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in each of the following questions.

38. Advanced students need to be aware of the important of collocation

     A. of high level                                                           B. of great important      

      C. of low level                                                            D. of steady progress

39. We had an accidental meeting with an old friend at the party last night.

   A. intentional           B. unexpected  C. unlucky     D. unacceptable

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word(s) for each of the blanks

        Personal space is a term that refers (40)______ the distance we like to keep between ourselves and the people. When someone we do not know well gets too close we usually begin to feel uncomfortable. If a business colleague comes close than 1.2 meters, the (41)_____ common responses is to move away. Some interesting (42)______have been done in libraries. If strangers come too close, many people get up and leave the building; others use different methods such as turning their backs on the intruder. Living in cities has (43)_____people develop new skills for dealing with situations where they are very close to strangers. Most people on crowded trains try not to look at strangers; they avoid skin contact, and apologize if hands touch by mistake. People use newspapers (44)_____a barrier between themselves and other people, and if they do not have one, they stare into the distance, making sure they are not looking anyone’s eyes.

40. A. about                        B. from                                C. to                                   D. for

41. A. more                         B. most                                C. best                               D. first

42. A. studies                     B. questionnaires             C. research                       D. survey

43. A. caused                     B. allowed                          C. made                             D. done

44. A. alike                          B. like                                  C. as                                  D. such as

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

           Music is a very important part of our lives. Music is for dancing, drinking, eating, loving and thinking. Some songs remind us of our childhood or youth. Others remind us of the people we love. Many important occasions, like weddings or funerals have special music. Every nation has a national song like the American “The Star-Spangled Banner”. In the US, high schools and colleges have school songs, too.

           Music is a part of the history of America. It expresses the problems and feelings of its people. As the years pass, the music grows and changes.

           Modern science has also changed music. Inventions like records, radio, movies, electric instruments, tape rcorders and video have changed the way we play and listen to music. They have helped to make music an important form of international communication.

           American music, from the earliest folk songs to modern “pop”, is known around the world. Music is one of America’s most important exports. It brings the people of the world together. Even when people can not understand the same language, they can share the same music. Many people learn and practise English by singing songs. Understanding Americam music can help you understand American people, their history and culture.

45. What is true about “The Star-Spangled Banner”?

A. It is played in weddings.                                    B. It is liked by every nation.

C. It is the US national song                                  D. It is one of the American school songs.

46. According to the passage, music is changed thanks to the invention of the following EXCEPT_____

A. videos                                                B. electric instruments       

C. tape recorders                                  D. international communication

47. Why is music a part of the history of America?

A. because music grows and changes as the years.

B. as music not only expresses the problems and feelings of its people but also grows and changes when time goes by.

B. because of the problems and feelings of its people

C. as it is developed by American people.

48. The word “exports” in the last paragraph is CLOSEST in meaning to_____

A. things that can be bought                                  B. things that can be sold

C. things that can be enjoyed                                D. things that can be changed

49. What is the earliest form of music in America?

A. school music           B. national music              C. folk music                             D. pop music

50. What can be title for this article?

A. An introduction to American music                  B. The development of American music

C. The history of American music                         D. The future of American music

ĐÁP ÁN

1D 2A 3A 4B 5B 6B 7C 8C 9D 10C 11B 12A 13B 14C 15D 16A 17B 18 19C 20D

21A 22D 23A 24A 25C 26D 27C 28B 29D 30A 31A 32B 33D 34C 35D

36D 37A 38C 39A 40C 41B 42A 43C 44C 45C 46D 47B 48B 49C 50A

Trên đây là nội dung Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Nguyễn Đình Chiểu. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Mời các em tham khảo các tài liệu có liên quan:

  • Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Nguyễn Trân
  • Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Phạm Công Bình
  • Bộ 5 đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 10 năm 2021 Trường THPT Trần Phú

Chúc các em học tập tốt!

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Back to top button