News

hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte

De seneste dage har anholdelsen af ​​en 32-årig mand i forbindelse med kidnapningen af ​​en 13-årig pige vakt offentlig opmærksomhed. Men kender vi virkelig denne mand? Find de seneste oplysninger om denne formodede 32-årige i artiklen “hvem er den 32-årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte” på onthihsg.com.

hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte
hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte

I. hvem er den 32 årige anholdte?


En 32-årig mand er blevet anholdt i en by nær Korsør, og nogle medier fortæller, at han er involveret i en opsigtsvækkende sag, der involverer Filippa. Oplysninger fra DR sagde, at Filippa blev fundet i et fredeligt boligområde omkring klokken 15 søndag, efter mere end 27 timers savnet.

Politiet har ikke frigivet mange oplysninger om den anholdte, men hans navn er optrådt på forskellige sociale medier. Den 32-årige er tiltalt for at have bortført en 13-årig pige, der lørdag forsvandt fra sin rute – og luften er spændt.

På Reddit blev den 32-åriges Facebook-profil for eksempel lagt op i en tråd, hvor kommentarer fra folk, der foregav at kende ham, også blev delt. Den anholdte mands navn var også let at finde på Twitter i en villavej søndag eftermiddag.

Billeder af manden blev også delt bredt sammen med adskillige trusler rettet mod ham. Flere opslag pegede på, at den 32-åriges Facebook-side postede et billede af ham poserende med en sort bil, der ligner den sorte, som politiet bugserede fra en adresse i Korsør i forbindelse med anholdelsen.

hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte

II. Familien til en 32-årig mand talte ud om hændelsen


Den 32-åriges familie sagde også, at han blev stærkt kritiseret på sociale medier, selvom han ikke har hørt meget i en juridisk høring.

Jeg vil ikke poste ulækre screenshots af folk, der siger bandeord til mig (navn udeladt, redaktionel) eller mig, hans moster – skrev hans moster på Facebook, hvor hun også sagde, at familien er “dybt chokeret” over anholdelsen.
Selv på politiets Twitter-opslag om anholdelsen blev både den 32-åriges adresse og navn frigivet bredt. SE og HØR forsøger at få svar fra politiet vedrørende frigivelsen af ​​den anholdtes navn, men det er i skrivende stund ikke lykkedes.

Politiet råder dog ofte folk til ikke at videregive personlige oplysninger før en officiel kendelse. Filippa, 13, forsvandt lørdag morgen, mens hun var ved at levere aviser i Kirkerup-området, sydøst for Slagelse.

Søndag eftermiddag blev hun fundet i live og ved bevidsthed på en adresse i Korsør, hvor politiet på samme tid anholdt den 32-årige mand.

III. Video POLITIET OM FORSVUNDNE FILIPPA


IV. Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte


Den 32-årige er født og opvokset i en lille by i Vestsjælland med sine forældre og to søskende. Deres familie er aktivt involveret i samfundsaktiviteter og er kendt af den lokale offentlighed som en glad familie, der er klar til at hjælpe andre.

Efter at have afsluttet sine studier på handelsskolen flyttede han fra sin familie og turnerede forskellige steder i Vestsjælland. I 2021 købte han et hus i Svenstrup, Korsør, hvor han stadig bor den dag i dag.

Han påtog sig en lederstilling i en lille virksomhed, og nogle af hans venner sagde, at han var meget tilfreds med jobbet, og alt gik godt.

hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte

V. Resumé af Filippas kidnapning


Filippa-kidnapningen var en opsigtsvækkende begivenhed i Danmark, hvor den 13-årige Filippa blev kidnappet og forsvandt i cirka 27 timer. Efter en storstilet eftersøgning blev Filippa fundet i live, vågen på en adresse i Korsør. Samtidig anholdt politiet en 32-årig mand ved navn Philip Patrick Westh, som menes at være involveret i sagen. Denne sag tiltrak offentlighedens og sociale mediers opmærksomhed, hvor mange mennesker udtrykte deres vrede og krævede retfærdighed for Filippa. Den 32-årige vil stå i et grundlovsforhør for at fastslå sit ansvar for kidnapningen.

VI. Anmeldelser fra venner


Venner og bekendte beskriver den 32-årige som venlig, rolig, men også ret reserveret og genert i sociale situationer.

Nogle siger, at han aldrig har haft en kæreste, og at hans generthed gør det svært for ham at interagere med kvinder. En af hans mangeårige nære venner sagde til TV 2, at han var ked af det og chokeret over den aktuelle situation, men han ville ikke sige mere og ville ikke medvirke i interviewet.

En anden nær ven sagde, at han ikke ville kommentere, fordi han ikke ønskede at dømme sin ven, før retten traf en afgørelse.

Den 32-årige erkendte en del af anklagerne mod ham, herunder at have holdt den 13-årige pige i mere end et døgn og voldtaget hende.

hvem er den 32 årige anholdte? Nye oplysninger om den 32-årige mistænkte

Bemærk venligst, at al information præsenteret i denne artikel er hentet fra en række forskellige kilder, herunder wikipedia.org og flere andre aviser. Selvom vi har forsøgt vores bedste for at verificere alle oplysninger, kan vi ikke garantere, at alt nævnt er korrekt og 100 % verificeret. Derfor anbefaler vi, at du udviser forsigtighed, når du refererer til denne artikel eller bruger den som kilde i din egen forskning eller rapport.

Back to top button